Eerste trailer misdaadfilm 'Yardie'

Eerste trailer misdaadfilm 'Yardie'

De acteur ging achter de camera voor dit misdaadrama.

Idris Elba kennen we allemaal als acteur uit de Thor-films, The Dark Tower, Star Trek: Beyond, Pacific Rim en van series als Luther en The Wire.

Maar zijn ambities strekken verder, en hij heeft zijn eerste film geregisseerd: de misdaadfilm Yardie. Daarvan kun je nu de eerste trailer bekijken:



Een jonge Jamaicaanse man genaamd D leeft in Kingston (Jamaica) in de jaren zeventig en in Hackney (London) tijdens de jaren tachtig. Hij is nooit helemaal hersteld van het zien van de moord op zijn broer Jerry Dread, tijdens zijn jeugd. D wordt daarna onder de vleugels genomen door een lokale maffiabaas en muziekproducent in Kingston, genaamd King Fox.

Fox stuurt hem naar Londen, waar hij zijn jeugdliefde Yvonne opnieuw leert kennen, en zijn dochter die hij niet meer had gezien sinds ze een baby was. Hij raakt ook betrokken bij een muziekgroep met de naam High Noon. Maar voordat hij zijn criminele verleden volledig achter zich kan laten, ontmoet D de man die ooit zijn broer vermoorde, en begint aan een bloedige wraakactie die hem in conflict brengt met de wrede Londense gangster Rico.

NieuwsFilm

meest populair