Celebrity

Jennifer Lawrence reageert gepikeerd op ophef te blote jurk

J-Law bijt behoorlijk van zich af.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 13:18 in Celebrity
Actrice Jennifer Lawrence (X-Men: Dark Phoenix, mother!) heeft op Facebook behoorlijk fel gereageerd op iedereen die de afgelopen dagen kritiek heeft gehad op haar kledingkeuze tijdens een persmomentje ter promotie van haar nieuwste film Red Sparrow in Londen, Engeland. Veel bladen reageerden in hun commentaar verbaasd op de in hun ogen veel te blote jurk die de 27-jarige actrice droeg, in tegelstelling tot de bedekte kleding van haar mannelijke collega's.

De afgelopen dagen reageerden veel journalisten op de jurk. Volgens vele opiniemakers werd Lawrence anders behandeld dan haar mannelijke tegenspelers bij het fotomoment. Lawrence reageert nu zelf terug op alle ophef en ze is niet bepaald blij. "Ik weet echt niet waar ik moet beginnen met mijn reactie op alle ophef rondom de schijnbaar te blote jurk die ik droeg in de kou. Dit is niet alleen belachelijk, maar ik ben ook ontzettend beledigd", begint Lawrence haar relaas op Facebook.

Lawrence blijkt geheel vrijwillig deze jurk te hebben aangetrokken en daarmee te hebben geposeerd in de buitenlucht, ondanks de koude weersomstandigheden. "Deze designjurk was schitterend en ik was maar voor vijf minuutjes buiten. Ik zou deze jurk zelfs in de sneeuw dragen en ja, dat is ook mijn keus". Lawrence geeft dus duidelijk aan dat ze niet werd gedwongen om deze jurk te dragen, maar simpelweg de jurk heeft uitgezocht omdat ze die mooi vond.

Lawrence betreurt alle felle reacties op haar kledingkeuze en baalt ervan dat deze in haar ogen onzinnige discussie leidt tot niets. "Dit is seksistisch en niet-feministisch. Overdreven reacties op alles wat iemand zegt of doet, ophef creëren over mijn keuze over wat ik wel en niet draag, is geen vooruitgang. Het zorgt ervoor dat de aandacht wordt verplaatst van écht belangrijke problemen", schrijft ze.


Zie enkele afbeeldingen van de in opspraak geraakte jurk hier!

26 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Het gaat alle kanten nu op. Je mag dit wel en nu weer niet want eigen keuze maar eigen keuze mag niet want kwetsend voor andere.

nooffencetaken

Avatar

Je zag er weer fantastisch uit meid. Als het aan mij lag droeg je dit elke dag.

Mellie

Avatar

Een vreemd gezicht is het wel, 4 van die mannen in een jas en dan Jenny in d'r jurkje!

Ze zag er inderdaad wel fantastisch uit!
Mooie jurk!

Frietgezicht

Avatar

Prima jurk. Zag liever Salma Hayek erin,dat dan weer wel..

Ereptile

Avatar

Vraag me af welke preutse koppen er over liepen te klagen... lekker dragen wat je wil dragen, toch?

Master Of Films

Avatar

Wat zag ik daar nou op die foto. Zag ik daar de blote enkels van JLAW. Dat kan niet hé. Behoorlijk onbeschoft. Volgende keer graag fatsoenlijke steunkousen dragen JLAW, anders gaat er weer een duimpje omlaag.

Artificialis

Avatar

Zie ik nou dat ze op haar blote rug wordt aangeraakt? #MeToo!

Frietgezicht

Avatar

@ MOF, hee niet zo'n snufkut zijn!

Master Of Films

Avatar

@Frietgezicht. Volgens mij mag jij geen snufkut® zeggen, dat is een geregistreerd handelsmerk van Akke Moeka Hara (die trouwens wel een plekje hebt verdiend van jouw super deluxe vette podcast).

Akke Moeka Hara

Avatar

Het einde van de wereld is in zicht, kanker mag niet meer benoemt worden, vrouwen in halfblote jurken, de tekenen zijn hier.

Of zijn het de zeikerds de reli fanaten de moraal ridders die de oorzaak van het einde der tijden zijn.
#snufkut

ThomasOMalley

Avatar

Het grappige is dat Akke steeds terugvalt op de door hem verzonnen beschuldiging dat hij iets niet zou mogen, in de hoop dat iemand hém vervolgens als het slachtoffer ziet.
Is er iemand die hier intrapt?

Goov25

Avatar

O die foto's heb ik gezien.. Vond het eigenlijk wel een hele mooie jurk, erg stijlvol en classy, passend bij de film waar de meeting over ging.
Deze jurk zag ik ook voorbij komen, daar hebben ze dan weer niks over te melden? Die vind ik veel erger (als we ergens een punt van gaan maken), halfnaakt en je kijkt er zo in.

ThomasOMalley

Avatar

So much, dare I say it, nearly gave me cancer.

Akke Moeka Hara

Avatar

Alleen reli fanaten komen met “slachtoffer” en “dader”
En short minded people.

En sufkutten.


Pick one...

RoberPaulsen

Avatar

Wat een gezeik over een jurk.

Sunspot

Avatar

Go girl!

Gelijk heeft ze natuurlijk, wat een gezeik.

Mooie jurk, staat haar top en ziet er ook nog classy uit.

ThomasOMalley

Avatar

Ik denk dat je net wat meer moet doen dan ‘kanker’ zeggen om jezelf als ruimdenkend te profileren, maar goed. Misschien moet ik mijn verwachtingen wat bijstellen wanneer ik hier in gesprek ga.

chefry1983

Avatar

Akke heeft helemaal gelijk dat het einde van de wereld eraan komt!

Ik snap wel dat de tere en preutse zieltjes van de amerikanen dit niet aankunnen zien. Maar de rest van de wereld heeft er geen moeite mee.

Mooie jurk hoor Jlaw, gewoon blijven dragen meid

Akke Moeka Hara

Avatar

Dus je hebt gekozen voor short minded?
Nice!

Dat maakt mij tevens niet open minded of iets, just sayin. ;)

benjamin

Avatar

Lawrence heeft gelijk.

Frietgezicht

Avatar

Die schietpartij is alweer ruim een week geleden dus tijd voor een jurkje waar ze zich druk om kunnen maken.

Ed Crane

Avatar

Thomas +1

Niemand trapt in je praatjes, Akke.

Ed Crane

Avatar

You tell 'em, J-Law

MovieGrizzly

Avatar

"Deze designjurk was schitterend en ik was maar voor vijf minuutjes buiten. Ik zou deze jurk zelfs in de sneeuw dragen en ja, dat is ook mijn keus".

Meid... wat mij betreft draag je ALTIJD zo'n jurk. Schitterend!!

nieuwslaatste nieuws

meest populair