Rachel McAdams waarschijnlijk voor het eerst zwanger

Rachel McAdams waarschijnlijk voor het eerst zwanger

Er is een klein [i]Mean Girls[/i]-baby'tje opkomst.

Gelukkig nieuws voor actrice Rachel McAdams (Game Night, Doctor Strange). McAdams is namelijk in verwachting van haar eerste kindje! Althans, dat is wat meerdere anonieme insiders beweren aan E! Online. Zou McAdams binnenkort daadwerkelijk een klein pakketje van de ooievaar ontvangen? Lees snel verder voor alle details!

De laatste tijd blijft actrice Rachel McAdams opvallend genoeg behoorlijk onder de radar. Afgelopen woensdag woonde ze zelfs de première van haar nieuwste bioscoopfilm Game Night niet bij. De laatste keer dat McAdams in het openbaar werd gefotografeerd, droeg ze ook nog eens opvallend wijde kleding. Genoeg hints om de zwangerschapsgeruchten te voeden dus, helemaal omdat de 39-jarige actrice een paar jaar geleden in een interview liet weten graag snel moeder te willen worden.

Nu lijkt die wens dan eindelijk in vervulling te gaan voor haar en haar partner Jamie Linden, een scriptschrijver van beroep (al is die relatie ook nooit officieel bevestigd). Anonieme bronnen beweren dat althans aan de Amerikaanse nieuwssite E! Online. McAdams noch haar woordvoerder heeft gereageerd op deze laatste roddels. McAdams staat er overigens sowieso ook om bekend dat ze weinig los laat over haar privéleven.

De tijd zal het ons leren! Een dikke babybuik kun je immers niet voor eeuwig blijven verbergen, zelfs niet als beroemde Mean Girls-actrice.

NieuwsFilm

meest populair