Celebrity

Rachel McAdams waarschijnlijk voor het eerst zwanger

Er is een klein [i]Mean Girls[/i]-baby'tje opkomst.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 14:41 in Celebrity
Gelukkig nieuws voor actrice Rachel McAdams (Game Night, Doctor Strange). McAdams is namelijk in verwachting van haar eerste kindje! Althans, dat is wat meerdere anonieme insiders beweren aan E! Online. Zou McAdams binnenkort daadwerkelijk een klein pakketje van de ooievaar ontvangen? Lees snel verder voor alle details!

De laatste tijd blijft actrice Rachel McAdams opvallend genoeg behoorlijk onder de radar. Afgelopen woensdag woonde ze zelfs de première van haar nieuwste bioscoopfilm Game Night niet bij. De laatste keer dat McAdams in het openbaar werd gefotografeerd, droeg ze ook nog eens opvallend wijde kleding. Genoeg hints om de zwangerschapsgeruchten te voeden dus, helemaal omdat de 39-jarige actrice een paar jaar geleden in een interview liet weten graag snel moeder te willen worden.

Nu lijkt die wens dan eindelijk in vervulling te gaan voor haar en haar partner Jamie Linden, een scriptschrijver van beroep (al is die relatie ook nooit officieel bevestigd). Anonieme bronnen beweren dat althans aan de Amerikaanse nieuwssite E! Online. McAdams noch haar woordvoerder heeft gereageerd op deze laatste roddels. McAdams staat er overigens sowieso ook om bekend dat ze weinig los laat over haar privéleven.

De tijd zal het ons leren! Een dikke babybuik kun je immers niet voor eeuwig blijven verbergen, zelfs niet als beroemde Mean Girls-actrice.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Als ze zoiets bekend wil maken dan doet ze het zelf toch wel. Mensen maken zich druk om blote jurkjes en vinden het prima dat Sarah Jessica Parker in een serie zit met het woord 'sex' in de titel(als je 2 dingen niet in 1 zin wilt horen..) maar dit soort roddels moeten ze allemaal overheen vallen.

Bij Katja Schuurman(die ik nog steeds graag een keertje zou aanprakken) kwam het ook in de media,bleek voor de 3 maanden en ze kreeg een miskraam. Heel Nederland wist dus dat ze een miskraam heeft gehad. Laat die vrouw het zelf publiekelijk vertellen.


Who cares of ze zwanger is uberhaubt. Net zo interessant als dat ik ga masturberen op de zolder. En ja ,FT doet hier ook aan mee met dit verspreiden dus.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "en vinden het prima dat Sarah Jessica Parker in een serie zit met het woord 'sex' in de titel(als je 2 dingen niet in 1 zin wilt horen..)"
Sex en dat paard. Ik hoop niet je me weekend wilde verpesten. Idd dat wou ik dus niet horen.

Frietgezicht "Bij Katja Schuurman(die ik nog steeds graag een keertje zou aanprakken)"
Oh ik dacht dat je haar gewoon wilde aanraken met je vingers. mijn fatsoenlijke dyslexie fout.

Frietgezicht "Net zo interessant als dat ik ga masturberen op de zolder. En ja ,FT doet hier ook aan mee met dit verspreiden dus."
Maar jij hebt tenminste nog een zolder.

Trouwens is er nog wat leuks te kijken op Netflix. Of moet ik net zoals Blockbuster weer wachten op de filmtips op de TV zenders. Ik kan niet wachten op de TV premiere van Terminator 2: Judgement Day.

Ed Crane

Avatar

Waarschijnlijk gefeliciteerd.

SunChaser

Avatar

Waarschijnlijk voor het eerst? Maar kan ook voor de tweede keer zijn?

Rare headline

nieuwslaatste nieuws

meest populair