Celebrity

Chris Pratt en zoontje genieten van stoere mannenavond

Gezellig zonder moeders de ex-vrouw.

door FilmTotaal om 14:17 in Celebrity
Acteur Chris Pratt (Avengers: Infinity War, Jurassic World: Fallen Kingdom) heeft eergisteren samen met zijn vijfjarige zoontje Jack genoten van een gezellige stoere mannenavond. Vader en zoon bezochten namelijk samen een speciale Monster Jam-uitvoering, een stuntshow vol stoere wagens en motors, voor celebrities.

Op foto's is te zien hoe Pratt en zijn zoontje volop genieten van alle spannende stunts. Zo te zien hebben de twee dus een leuke avond uit gehad bij de Monster Jam-show! In januari postte Pratt al enkele kiekjes op Instagram waarop te zien is hoe hij Jack kennis laat maken met het leven op de boerderij. Samen met zijn 38-jarige papa onderneemt Jack tal van stoere en leuke activiteiten, zoals vissen.

Jack is de zoon van Pratt en zijn ex-vrouw Anna Faris (The Emoji Movie, Scary Movie). Pratt en Faris maakten vorig jaar bekend na een huwelijk van acht jaar een punt achter hun relatie te zetten. De twee konden gelukkig als goede vrienden uit elkaar gaan en wisten ook voor allebei acceptabele afspraken maken over de voogdij van Jack.

Bekijk de gezellige familiefoto's van Pratt en zijn zoontje hier!

NieuwsFilm

meest populair