Video

Stuntelende Jaegers in actievolle clips 'Pacific Rim: Uprising'

De kaiju's zijn er niet vriendelijker op geworden, evenals de mensheid.

door Rik Timmer om 19:26 in Video
We dachten dat de wereld gered was na Guillermo del Toro's Pacific Rim, maar niets is minder waar. Eind deze maand wordt het sciencefictionuniversum uitgebreid met het vervolg Uprising, van de keer geregisseerd door Steven S. DeKnight. Ook in de hoofdrollen zien we andere namen zoals John Boyega, Scott Eastwood en Cailee Spaeny. Om twijfelende bioscoopbezoekers over te halen opnieuw naar het theater te komen voor CGI-geweld hebben ze een vijftal clips vrijgegeven. Allen duren een minuutje, gevolgd door trailers. Bekijk ze hieronder.

Kaiju Battle in Tokyo

November Ajax vs. Scrapper

Welcome to the Shatterdome

Gypsy Avengers vs. Obsidian Fury

Elevator Fight

Tien jaar geleden wist de mensheid gigantische monsters het hoofd te bieden door de interdimensionale poort in de Grote Oceaan te sluiten. Sindsdien is het Jaeger-programma geëvolueerd en traint de Pan Pacific Defense Corps een nieuwe generatie van vechters. De wereld wordt helaas wederom op zijn kop gezet wanneer de poort heropent, nieuwe monsters planeet Aarde onveilig maken en een Jaeger het slechte pad op gegaan is. Jake Pentecost, de zoon van voormalig PPDC-generaal Stacker Pentecost, krijgt van zijn vervreemde zus Mako Mori één laatste kans om zijn vaders nalatenschap te eren door de nieuwe generatie van Jaeger-piloten te leiden. Zullen ze zegevieren? Of is de mensheid dan toch echt gedoemd?

Rinko Kikuchi, Burn Gorman en Charlie Day keren wel terug om hun oude rollen opnieuw leven in te blazen. Het spektakel van Legendary Pictures dat de naam Pacific Rim: Uprising draagt verschijnt over twee weken in de Nederlandse bioscopen, zowel in 3D als in IMAX-uitvoeringen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

En elk 30 seconden clipje wordt gevolgd door een 5 minuten lang poepclipje met dat kt nummer van Tupac gemaakt 20 jaar na zijn dood ofzo.

eltorro

Avatar

Het ziet er toch wel een stuk kinderachtiger uit dan het vorige deel.

Kaasgaaf

Avatar

Als ze nou nog een paar clips vrijgeven, hebben we dadelijk de hele film al gezien. Real smart Legendary, bewijst weinig vertrouwen dat dit een succesje kan worden, jammer.

ferryb86

Avatar

Huh iedereen negatief? Het ziet er vet uit hoor ben juist overgehaald!

NieuwsFilm

meest populair