Stuntelende Jaegers in actievolle clips 'Pacific Rim: Uprising'

Stuntelende Jaegers in actievolle clips 'Pacific Rim: Uprising'

De kaiju's zijn er niet vriendelijker op geworden, evenals de mensheid.

We dachten dat de wereld gered was na Guillermo del Toro's Pacific Rim, maar niets is minder waar. Eind deze maand wordt het sciencefictionuniversum uitgebreid met het vervolg Uprising, van de keer geregisseerd door Steven S. DeKnight. Ook in de hoofdrollen zien we andere namen zoals John Boyega, Scott Eastwood en Cailee Spaeny. Om twijfelende bioscoopbezoekers over te halen opnieuw naar het theater te komen voor CGI-geweld hebben ze een vijftal clips vrijgegeven. Allen duren een minuutje, gevolgd door trailers. Bekijk ze hieronder.

Kaiju Battle in Tokyo


November Ajax vs. Scrapper

Welcome to the Shatterdome

Gypsy Avengers vs. Obsidian Fury

Elevator Fight

Tien jaar geleden wist de mensheid gigantische monsters het hoofd te bieden door de interdimensionale poort in de Grote Oceaan te sluiten. Sindsdien is het Jaeger-programma geëvolueerd en traint de Pan Pacific Defense Corps een nieuwe generatie van vechters. De wereld wordt helaas wederom op zijn kop gezet wanneer de poort heropent, nieuwe monsters planeet Aarde onveilig maken en een Jaeger het slechte pad op gegaan is. Jake Pentecost, de zoon van voormalig PPDC-generaal Stacker Pentecost, krijgt van zijn vervreemde zus Mako Mori één laatste kans om zijn vaders nalatenschap te eren door de nieuwe generatie van Jaeger-piloten te leiden. Zullen ze zegevieren? Of is de mensheid dan toch echt gedoemd?

Rinko Kikuchi, Burn Gorman en Charlie Day keren wel terug om hun oude rollen opnieuw leven in te blazen. Het spektakel van Legendary Pictures dat de naam Pacific Rim: Uprising draagt verschijnt over twee weken in de Nederlandse bioscopen, zowel in 3D als in IMAX-uitvoeringen.

NieuwsFilm

meest populair