Guillermo del Toro's won Oscars, maar verloor zijn vrouw

Guillermo del Toro's won Oscars, maar verloor zijn vrouw

Jammer!

De Mexicaanse filmregisseur Guillermo del Toro (Crimson Peak, Pan's Labyrinth) won enkele dagen geleden tijdens de negentigste editie van de Academy Awards nog twee beeldjes voor zijn alom geprezen meesterwerkje The Shape of Water, maar vandaag is er minder gelukkig nieuws naar buiten gekomen over de filmmaker. Del Toro heeft namelijk in een magazine bekendgemaakt dat hij en zijn vrouw zijn gescheiden.

Regisseur Guillermo del Toro is normaliter behoorlijk stil over zijn privéleven, maar toch heeft hij deze week iets losgelaten aan het Mexicaanse nieuwsblad Reforma. Tegenover dat magazine vertelt Del Toro dat hij en zijn ex-vrouw Lorenza Newton in september vorig jaar hun echtscheiding hebben afgerond. Daarmee blijkt een huwelijk van Del Toro en Newton na maar liefst 31-jaar samenzijn te zijn stukgelopen.

"Een jaar geleden hebben we besloten om uit elkaar te gaan. In september vorig jaar hebben we de echtscheiding afgerond. Slechts een paar mensen wisten dit", vertelt Del Toro aan het blad. Del Toro heeft het minder gelukkige nieuws dus goed geheim weten te houden de afgelopen maanden, maar heeft er nu dus zelf voor gekozen om het bericht te delen met de buitenwereld.

Overigens waren er wel langer geruchten dat het niet zo lekker zat tussen de twee. Del Toro en Newton werden steeds minder vaak samen in het openbaar gespot, maar nu is de kogel dus definitief door de kerk.



NieuwsFilm

meest populair