Heftig: Slagader Selena Gomez sprong na niertransplantatie

Heftig: Slagader Selena Gomez sprong na niertransplantatie

Dubbel pech voor de voormalig Disney-ster.

Actrice en zangeres Selena Gomez ( A Rainy Day in New York, Hotel Transylvania 3: Summer Vacation) kreeg vorig jaar zomer van haar beste vriendin Francia Raisa (Dirty Lies, Chastity Bites) een nieuwe nier. Beide vrouwen ondergingen dus een zware niertransplantatie, maar voor Gomez hield de medische spanning na die ingreep niet op. Er sprong namelijk een slagader bij Gomez.

Actrices Selena Gomez en Francia Raisa zijn al jarenlang goede vriendinnen. Een mooi, maar tegelijkertijd verdrietig moment in hun vriendschap, deed zich vorig jaar voor toen Gomez noodgedwongen een niertransplantatie moest ondergaan. Dankzij een match, kon Raisa haar een van haar nieren doneren aan de 25-jarige ster. Een mooier cadeau kon Gomez natuurlijk niet krijgen van haar goede vriendin.

Desondanks was er wel een levensgevaarlijke complicatie, zo vertelt Raisa in een recent interview met W Magazine. Er was namelijk een slagader gesprongen bij Gomez waardoor zij te maken kreeg met inwendige bloedingen. Gomez moest daardoor opnieuw met spoed geopereerd worden. Uiteindelijk konden doktoren met een ader uit haar been de gesprongen slagader vervangen, maar spannend was het wel.

Volgens de doktoren kon het namelijk ook wel eens verkeerd aflopen met de voormalig Disney-ster. Gelukkig slaagde ook deze tweede ingrijpende operatie en is Gomez nu naar omstandigheden goed en wel. En dat eigenlijk allemaal dankzij de bijzondere donatie van haar beste hartsvriendin.



NieuwsFilm

meest populair