Celebrity

'Stranger Things'-acteur over cocaïne-incident op vliegveld

"Het was verdomd afschuwelijk."

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 08:42 in Celebrity
De 24-jarige Charlie Heaton kijkt terug op een aantal maanden geleden in een nieuw interview met Flaunt. De acteur uit Strangers Things en het aankomende The New Mutants kreeg november 2017 problemen met de immigratiedienst toen hij vanuit Londen naar Los Angeles vloog. Eenmaal in de VS geland stuitte een drugshond op sporen van cocaïne. Er werd een kleine hoeveelheid gevonden in Heaton's bagage. Vervolgens kreeg hij geen toegang tot Amerika en moest het vliegtuig naar huis nemen. Zodoende liep hij een Strangers Things-evenement mis.

"Het was verdomd afschuwelijk," begint Heaton. "Gewoonweg afschuwelijk. Het is nu allemaal opgelost. In april gaan we weer filmen [seizoen drie], dus ik ben van plan volgende maand terug te gaan naar Amerika. En ja, ik mag terugkomen."

De situatie kwam destijds hard aan omdat Heaton zich plotseling realiseerde dat hij niet zomaar iemand is. "Alles ging zo snel. En ik was nog niet in het reine gekomen met het feit dat ik bekend ben. Als iets van het werk je leven intreedt en je privéleven aantast, dan voel je, je kwetsbaar. Opeens wordt het een heel groot verhaal dat mensen aandikken."

Volgens Heaton werd zijn familie na het nieuwtje lastiggevallen door journalisten - zij verschenen plotseling op de stoep. Kennelijk vonden Heaton's ouders dat erg verontrustend. De Engelsman eindigt zijn verhaal: "Uiteindelijk wilde ik gewoon teruggaan. Ik wil werken en doorgaan met werken. Dat heb ik altijd gedaan."

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Dan zullen we hem binnenkort wel bij Border Security zien ;)

Ik vind seizoen 2 wel veeeel minder goed dan het eerste van Stranger Things.

Decepticon

Avatar

Ja, dat vind ik ook. Hoe goed ik seizoen 2 ook nog vind, seizoen vind ik ook vele malen beter.
Van seizoen 1 kan ik me nog steeds veel herinneren, maar van seizoen 2 is me eigenlijk weinig bij gebleven.

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Dan zullen we hem binnenkort wel bij Border Security zien"
Ja heerlijk. Ideale vervanger van Studio Sport. Met de bord op schoot dus.

Het was verdomd afschuwelijk," begint Heaton. "Gewoonweg afschuwelijk.
Wat dacht je van dat je niks met cocaïne te maken moet hebben, ipv het slachtoffertje te spelen. Nu hij bekend is geworden, moet hij via zo'n cocaïne grapje the price of fame betalen.

Tycho Nestoris

Avatar

Erg overgewaardeerde serie. Niet slecht per se, maar mensen doen vaak of dit de beste serie van het decennium is.

nieuwslaatste nieuws