'Stranger Things'-acteur over cocaïne-incident op vliegveld

'Stranger Things'-acteur over cocaïne-incident op vliegveld

"Het was verdomd afschuwelijk."

De 24-jarige Charlie Heaton kijkt terug op een aantal maanden geleden in een nieuw interview met Flaunt. De acteur uit Strangers Things en het aankomende The New Mutants kreeg november 2017 problemen met de immigratiedienst toen hij vanuit Londen naar Los Angeles vloog. Eenmaal in de VS geland stuitte een drugshond op sporen van cocaïne. Er werd een kleine hoeveelheid gevonden in Heaton's bagage. Vervolgens kreeg hij geen toegang tot Amerika en moest het vliegtuig naar huis nemen. Zodoende liep hij een Strangers Things-evenement mis.

"Het was verdomd afschuwelijk," begint Heaton. "Gewoonweg afschuwelijk. Het is nu allemaal opgelost. In april gaan we weer filmen [seizoen drie], dus ik ben van plan volgende maand terug te gaan naar Amerika. En ja, ik mag terugkomen."

De situatie kwam destijds hard aan omdat Heaton zich plotseling realiseerde dat hij niet zomaar iemand is. "Alles ging zo snel. En ik was nog niet in het reine gekomen met het feit dat ik bekend ben. Als iets van het werk je leven intreedt en je privéleven aantast, dan voel je, je kwetsbaar. Opeens wordt het een heel groot verhaal dat mensen aandikken."

Volgens Heaton werd zijn familie na het nieuwtje lastiggevallen door journalisten - zij verschenen plotseling op de stoep. Kennelijk vonden Heaton's ouders dat erg verontrustend. De Engelsman eindigt zijn verhaal: "Uiteindelijk wilde ik gewoon teruggaan. Ik wil werken en doorgaan met werken. Dat heb ik altijd gedaan."



NieuwsFilm

meest populair