Christopher Eccleston haatte 'G.I. Joe' en 'Thor: The Dark World'

Christopher Eccleston haatte 'G.I. Joe' en 'Thor: The Dark World'

Maar vond Gone in 60 Seconds prima.

Even geleden liet acteur Christopher Eccleston zich behoorlijk negatief uit over zijn aandeel in Thor: The Dark World. Klaarblijkelijk zit het hem hoog, aangezien hij opnieuw erg kritisch is op de film van regisseur Alan Taylor.

Overigens blijkt dat niet alleen de Marvel-film het moet ontgelden. Ook Hollywood blockbuster G.I. Joe: The Rise Of Cobra bleek een ramp voor de acteur. "Om iets als aan GI Joe te moeten werken was verschrikkelijk. Ik kon iedere dag wel mijn keel doorsnijden. En Thor? Enkel een pistool in je mond. Gone in 60 Seconds was een goede ervaring. Nic Cage is een heer en een fantastisch acteur. Maar GI Joe en Thor waren... Ik was echt een hoer in die tijd," aldus Eccleston tegenover The Guardian.

Het lijkt er dus op dat de Doctor Who-acteur het vreselijk heeft gehad tijdens de opnames van deze blockbusters. In de Thor-film speelde Eccleston de rol van de slechterik Malekith en in de eerste G.I. Joe-film uit 2009 was hij te zien als de slechterik Destro. Ondanks dat er aan het einde werd gehint naar een terugkeer verdween zijn personage van het toneel.

Eccleston is de laatste jaren meer te zien in tv-series en speelde in 2015 nog een rol in de film Legend met Tom Hardy.



NieuwsFilm

meest populair