Algemeen

Testvertoningen 'Deadpool 2': de film heeft iets briljants

Maar dat iets zat ook mensen dwars.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 07:55 in Algemeen
Gisteren verschenen er zorgelijke berichten online over dat de testvertoningen van Deadpool 2 zeer slecht zouden zijn ontvangen en dat er reshoots zouden komen. Gelukkig voor de fans blijkt dit alles niet waar te zijn. De superheldenfilm zou juist zijn "goedgekeurd", al zou er één ding zijn dat het publiek verdeelde.

Eerst nog even de geruststelling van iemand die het wereldje goed kent. Colliders hoofdredacteur Steve Weintraub plaatste vrij snel na de berichten onderstaande tweet om de geruchten de kop in te drukken:


Maar de testbeelden zouden dus wel tot wat verbazing hebben geleid. Marvel Studios News zou de verklaring weten waarom er wat online gesputter was. Dit zou afkomstig zijn van aanwezigen die iets hebben gezien dat hen "dwars zou zitten" zou zijn. Voor anderen was dit juist "behoorlijk briljant". Het zou mogelijk een soort van twist zijn zoals die ook aanwezig is in Iron Man 3, met het personage Mandarin. Al zou het niets met iemands identiteit te maken hebben.

De film van David Leitch draait vanaf midden mei in de Nederlandse bioscoopzalen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Deadpool moet niet doorslaan net als Snoke opeens een wtf momentje had.

aspers

Avatar

Maar ja... "From what I heard...". Lekker betrouwbaar.

Master Of Films

Avatar

Leuk en aardig voor Frosty. Maar ik kan daar niks mee.
Op 17 mei 2018 zit mijn butt in the seat voor Deadpool 2: de einderesultaat.

Beau

Avatar

Zoals gewoonlijk, moeten we dit soort "nieuws" met een serieuze korrel zout nemen (ik herinner nog de tijd dat mensen op twitter hadden gezegd dat BVS en Suicide Squad "staande ovaties" hadden gekregen tijdens hun testscreenings).

nieuwslaatste nieuws

meest populair