Hoe Bruce Banner 'Avengers: Infinity War' start

Hoe Bruce Banner 'Avengers: Infinity War' start

Hij gaat weer aan de bak met Tony Stark.

Het lijkt erop dat Bruce Banner een belangrijke rol gaat spelen in Avengers: Infinity War. Acteur Mark Ruffalo sprak met Screen Rant en gaf wat details prijs over hoe zijn personage de film begint.

Als eerste bevestigde Ruffalo dat aan het einde van Thor: Ragnarok te zien is dat Thanos arriveert: "Ja... Hulk ging tijdelijk naar een andere dimensie en ontmoette daar zijn vriend Thor, zijn goede vriend Thor, en hij ging op een intergalactische vriendenreis, en toen kwamen ze terug. We werden geïntroduceerd aan Thanos na een hele hoop gevechten, en nu is hij weer teruggebracht naar de Avengers."

"Banner zijn leven is veranderd in Thor 3, iets dat hem krachtiger heeft gemaakt en niet zo geïnternaliseerd, snap je. Het is niet per se strijdlustig, maar ze zijn meer niet zo gelijk aan elkaar als ze waren. Plus, Banner snapt [de gebeurtenissen in] Civil War niet. Hij kan het gewoon niet bevatten," aldus Ruffalo over de relatie die hij heeft met Robert Downey Jr.'s Tony Stark in Infinity War. Maar hij stelt ook gerust: "Er is geweldige 'Science Bros. stuff'. We weten elkaar te vinden."

En dan is er ook nog een fraaie IMAX-promo in het kader van 10 jaar Marvel Studios. Geen nieuwe beelden, maar wel een spectaculair overzicht van de films die we tot en met de derde Avengers voorgeschoteld hebben gekregen op het grootste bioscoopformaat.



NieuwsFilm

meest populair