Wordt Tommy Wiseau de nieuwe Joker?

Wordt Tommy Wiseau de nieuwe Joker?

De maker/acteur van 'The Room' doet auditie voor de nieuwe Joker-film in een verontrustende video.

Dat er een nieuwe, alleenstaande -film gaat komen, over de oorsprong van de beruchte nemesis van Batman, staat al een tijd vast. Ook is al duidelijk wie de film zal gaan regisseren, en wie de film zal gaan produceren: Dat zijn respectievelijk [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/44988]Todd Phillips, bekend van de The Hangover-films, en Martin Scorsese.

Minder zeker is nog wie de rol op zich zal nemen. Het zal niet Jared Leto worden, die The Joker nog wel gaat spelen in een vervolg op Suicide Squad, die speciaal over The Joker en Harley Quinn zal gaan. Al een tijd wordt de naam van Joaquin Phoenix aan het project verbonden, hij zou zelfs al in onderhandeling zijn over de rol. Maar Joaquin Phoenix gaf onlangs aan in een interview überhaupt nog niet van de film gehoord te hebben, laat staan gecast te zijn in de hoofdrol.

Er is wel iemand anders die sinds de aankondiging van de film via social media en in interviews hints heeft laten vallen dat hij de rol maar al te graag op zich zou willen nemen: Tommy Wiseau van de cultfilm The Room. Voor de grap heeft hij daarom een auditiefilmpje gemaakt waarin hij citaten van verschillende incarnaties van de Joker uitspreekt. Wanneer hij ontzettend overacteert is hij niet per se eng, maar als hij die van bekende uithalen achterwege laat krijgt hij in de Joker-make-up toch iets best sinisters af en toe:



NieuwsFilm

meest populair