Video

Wordt Tommy Wiseau de nieuwe Joker?

De maker/acteur van 'The Room' doet auditie voor de nieuwe Joker-film in een verontrustende video.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 08:30 in Video
Dat er een nieuwe, alleenstaande -film gaat komen, over de oorsprong van de beruchte nemesis van Batman, staat al een tijd vast. Ook is al duidelijk wie de film zal gaan regisseren, en wie de film zal gaan produceren: Dat zijn respectievelijk [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/44988]Todd Phillips, bekend van de The Hangover-films, en Martin Scorsese.

Minder zeker is nog wie de rol op zich zal nemen. Het zal niet Jared Leto worden, die The Joker nog wel gaat spelen in een vervolg op Suicide Squad, die speciaal over The Joker en Harley Quinn zal gaan. Al een tijd wordt de naam van Joaquin Phoenix aan het project verbonden, hij zou zelfs al in onderhandeling zijn over de rol. Maar Joaquin Phoenix gaf onlangs aan in een interview überhaupt nog niet van de film gehoord te hebben, laat staan gecast te zijn in de hoofdrol.

Er is wel iemand anders die sinds de aankondiging van de film via social media en in interviews hints heeft laten vallen dat hij de rol maar al te graag op zich zou willen nemen: Tommy Wiseau van de cultfilm The Room. Voor de grap heeft hij daarom een auditiefilmpje gemaakt waarin hij citaten van verschillende incarnaties van de Joker uitspreekt. Wanneer hij ontzettend overacteert is hij niet per se eng, maar als hij die van bekende uithalen achterwege laat krijgt hij in de Joker-make-up toch iets best sinisters af en toe:15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

De lach is nog best oke.... Maar ik vind het wel grappig gedaan van hem. En het zegt ook wel iets dat hij de Ledger versie van The Joker heeft gepakt :)

GreenHornet

Avatar

Hij zou een geweldige acteur zijn voor een tarantino film

Brein8998

Avatar

@ThomasOMalley
Kak, dat wilde ik net zeggen.

rainking

Avatar

"You're tearing me apart, Harley!!!"

Shifty777

Avatar

Inderdaad ThomasOMalley, veel beter dan Leto.

-BalKan82-

Avatar

Waardeloos!! Doe mij maar de Gekke Jared Leto Joker die onder de Tattoo’s zit.

Gyros regime

Avatar

Hij probeert Leto en Ledger na te doen maar beiden zijn ongeëvenaard.. Allebei totaal verschillend maar heel sterk gedaan.. Deze man speelt niet eens gestoord maar is gewoon helemaal nuts.. Doe mij Leto maar, alleen dan in een grotere rol.

Dirk Diggler

Avatar

Dat deze man überhaupt nog serieus genomen wordt.
Ik zeg Nick Cage

KeesjeNL

Avatar

“It’s bullshit, I did not hit her. I did nooot. Oh hi, Mark!”

justmikemovies

Avatar

Waardeloos.... Perfect voor het DCEU dus.

nieuwslaatste nieuws