Komt er een spin-off film over The Grandmaster en The Collector?

Komt er een spin-off film over The Grandmaster en The Collector?

Wel als het aan 'Thor: Ragnarok'-acteur Jeff Goldblum ligt.

Jeff Goldblum was in zijn rol als The Grandmaster één van de hoogtepunten van Thor: Ragnarok, de derde Thor-film. Jeff Goldblum heeft in een interview gezegd dat hij een film met hem als The Grandmaster en Benicio Del Toro als The Collector erg ziet zitten.

Op de vraag welk personage hij The Grandmaster graag zou zien ontmoeten, antwoordde hij als volgt:''Oh, dat is een interessant idee. Nou, ik had één dag tijdens het filmen [van Thor: Ragnarok, red.] dat mijn schema overlapte met dat van Cate Blanchett, en zij is zo spectaculair. Ik blijf scenes met haar willen doen. We werkten samen aan een film van Wes Anderson een tijd geleden - The Life Aquatic with Steve Zissou - en het lijkt mij geweldig om wat dan ook met haar te doen. Maar, in de strips, is het personage van The Grandmaster de broer van The Collector, gespeeld door Benicio Del Toro in de films, die ik fantastisch vind. Dus het lijkt mij heel fijn om iets met hem te doen. Dat zou leuk zijn.''

Dit betekent natuurlijk nog niet dat een film over deze twee zonderlingen er in de nabije toekomst aan komt, maar de mogelijkheid is er wel. Waar in het verleden de Marvel-films allemaal vijf jaar van te voren werden bekend gemaakt, houdt Marvel Studios baas Kevin Feige stijf de lippen op elkaar over wat er allemaal gaat komen na Avengers: Infinity War en Avengers 4. Wel heeft hij vorig jaar gezegd dat hij de broers graag samen op het witte doek zou zien.

NieuwsFilm

meest populair