Heropnames 'Deadpool 2' voor meer Cable en Domino

Dus niet omdat het een verschrikkelijke film was.

Even leek het erop dat de heropnames van Deadpool 2 flink uitgebreid zouden worden. De ontvangst scheen behoorlijk negatief te zijn geweest. Maar niet lang na die aankondiging bleek dat het wel meeviel en dat de film erg positief werd ontvangen. Nu horen we over de heropnames dat er vooral meer wordt gedaan met twee personages: Cable (Josh Brolin) en Domino (Zazie Beetz).

Dat laat de site Collider vandaag weten in een video over de heropnames. Op basis van eigen bronnen binnen de productie, stellen zij dat fans erg blij waren met de aanwezigheid van Cable en Domino. Om fans nog meer van hen te geven, zou er meer materiaal met Brolin en Beetz opgenomen worden.

"Fans hielden van Josh Brolin als Cable en ook van Domino, maar gaven ook aan dat ze graag meer van die personages zouden willen zien in de film," aldus Steven Weintraub in een video van Collider, die je onderaan dit bericht kan bekijken. "De twee voornaamste zaken waren dat iedereen hield van de personages en er meer van wilden zien. Dus p...] toen heeft de studio gekeken hoe ze dat konden leveren."

Hieronder de video waarin Weintraub er uitgebreid op in gaat. Vanaf 17 mei draait de comicfilm in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair