Algemeen

Bekijk 24 foto's van 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'

Het volgende avontuur is er bijna!

door Jim Pedd om 13:10 in Algemeen
Nadat er eerder deze week een eerste trailer is vrijgegeven, heeft Warner Bros nu ook een hele rits foto's voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald gepubliceerd. De foto's geven een goed beeld van de nieuwe film van David Yates, die het verhaal van de geplande reeks van vijf pas echt in een stroomversnelling brengt.

Want waar Fantastic Beasts and Where to Find Them vooral diende als een opzetje en een introductie in personages als Newt Scamander (Eddie Redmayne) is het pas bij dit vervolg dat het echte verhaal opgezet wordt. Dat is de opkomst van schurk Grindelwald (Johnny Depp) en diens uiteindelijke epische gevecht met Albus Dumbledore (Jude Law). Dat gevecht vindt echter pas plaats in 1945, waar dit vervolg zich nog in de jaren twintig afspeelt.

The Crimes of Grindelwald pikt het verhaal op als de schurk net ontsnapt is uit de gevangenis en een schare van nieuwe volgelingen heeft. Dumbledore roept daarop de hulp in van oud-student Newt, om naar Parijs te reizen en daar een geheime missie te ondernemen. Vanaf 15 november in de bioscoop!


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Speelt deze film af in een alternatief universum of in dezelfde wereld als Harry Potter?

Brein8998

Avatar

Zelfde. Het is prequel.

Robbepost

Avatar

In hetzelfde universum als Harry Potter, Mad Max en de Ninja Turtles.
Ergens tussen Fury road en Out of the shadows. Dit is zeg maar de 'missing link' die alles logisch aan elkaar verbind.

Master Of Films

Avatar

^dus wat jij wilt zeggen Robbepost, is dat Fantastic Beasts in het virtueel film universum van Ready Player One behoort.

Brein8998

Avatar

Ja, maar dat speelt zich af vóór de Black-out. In deze film krijgen we wsl te zien of Gandalf een replicant óf een Android is.

Master Of Films

Avatar

Hopelijk is Gandalf geen Terminator.

Trouwens is Grindelwald (Johnny Depp) gemodelleerd naar de witte harige opa look van Geert Wilders of zo. Het is net alsof hij met een punkerlook uit de jaren 80 op het podium staat bij het concert van Andre Riue waar hij de cover nummer Fan (Ronnie F, feat. Famke L.) staat te bléren. Zelfs in de jaren 20 valt zo'n man al op.

Robbepost

Avatar

Inderdaad MOF dat is precies wat ik wil zeggen!

Arteron

Avatar

Beetje stomme foto's want het zijn gewoon stukjes uit de trailer zelf, soms zelfs met de wazigheid van het afspelen er nog in... Desalniettemin ziet het er fantastisch uit :D Heel veel zin in!

NieuwsFilm