'Bond 25' vindt een regisseur!

'Bond 25' vindt een regisseur!

En haalt zijn premièredatum vermoedelijk gewoon.

Vandaag heeft regisseur Danny Boyle eindelijk de vele geruchten erkend. Hij zal Bond 25 regisseren en is naar eigen zeggen van plan om dit jaar nog te beginnen met de opnames. Daarmee maakt Boyle, de beroemde Britse regisseur van onder meer Trainspotting en Slumdog Millionaire zijn debuut in de iconische Britse franchise.

Boyle onthulde het nieuws tegenover Metro US en vertelde het volgende: "We werken momenteel aan een scenario," begon hij. "En eerlijk gezegd hangt het allemaal daar vanaf. Ik werk op dit moment aan een script van Richard Curtis. De bedoeling is om binnen een week of zes of zeven te beginnen met de opnames daarvan. Daarna zouden we eind dit jaar nog kunnen beginnen met Bond. Maar we werken aan allebei tegelijk."

Details gaf Boyle uiteraard niet, maar hij bevestigde wel samen te werken met John Hodge. "We hebben een idee; John Hodge, de scenarist en ik, hebben een bepaald idee en John schrijft daar op dit moment aan. Het hangt er allemaal vanaf hoe dat uiteindelijk uitpakt. Maar ik ga natuurlijk geen details geven."

Kortom: het wordt nog even wachten tot we meer weten over de vijfde en laatste film van Daniel Craig als James Bond. Maar de geplande release van 8 november 2019 lijkt haalbaar.



NieuwsFilm

meest populair