Eddie Murphy wil dochtertje absoluut niet zien

Pijnlijke omstandigheden rondom een jong kind.

Hollywoodster Eddie Murphy (Mr. Church, Shrek Forever After) wil geen contact met zijn 10-jarige dochter. Dit opmerkelijke bericht komt naar buiten door de rechtszaak die loopt tussen Spice Girls-zangeres Mel B. (Brown) en haar ex-man Stephen Belafonte. Brown had een kortstondige relatie met Murphy en beviel in 2008 van hun dochtertje Angel. Uitgerekend dit kind vangt nu de meeste modder in dit gevecht.

Toen zangeres Mel B. in 2008 beviel van haar dochtertje Angel, wilde acteur Eddie Murphy haar niet erkennen. Murphy ontkende dat het kind van hem was en drong zelf aan op een DNA-test. Die test wees uit dat Murphy toch de biologische vader is van Angel, maar tot een echte band tussen vader en dochter is het nooit gekomen, want Murphy heeft altijd geweigerd zijn inmiddels 10-jarige dochter te ontmoeten.

Deze verdrietige details komen aan het licht in een voogdijzaak tussen Mel B. en haar ex-man Stephen Belafonte. Belafonte probeert een omgangsregeling met zijn twee stiefkinderen Phoenix en Angel af te dwingen bij de rechtbank in Los Angeles, Amerika, maar Brown wil niet dat haar kinderen nog omgaan met haar oude partner.

"Angel noemt me al haar vader sinds ze kan praten", zegt de advocaat van Belafonte namens haar cliënt. Brown wil niet dat Belafonte enig recht krijgt om zijn stiefkinderen te bezoeken. Belafonte zou van slechte invloed zijn op haar kinderen en zou zelfs onthoofdingsfilmpjes van IS hebben getoond aan hen, zo vertelt Browns advocaat weer in de rechtzaal.

Brown en Belafonte gingen vorig jaar na een huwelijk van tien jaar uit elkaar, omdat Belafonte gewelddadig zou zijn. Samen hebben de twee musici ook één kind over wie ze de voogdij moeten delen. Brown trouwde met Belafonte dus al kort na haar relatie met Murphy (2006-2007). Wat een soap!



NieuwsFilm

meest populair