Alweer een Dwayne Johnson-film geprikt: 'Red Notice'

The Rock is hot!

Bram de Groot 17 maart 2018 10:36 in Algemeen
Warner Bros., Paramount, Sony en zelfs Netflix hebben naast de distributierechten van een volgende film van Dwayne Johnson gegrepen. Het is studio Universal Pictures die met de film aan de slag gaat en wereldwijd gaat uitbrengen. Het betreft de titel Red Notice.

Universal heeft ook een verschijningsdatum prijsgegeven voor de actiethriller. Dit wordt 12 juni 2020. 'Red Notice' is de Code Rood of Defcon 1 van INTERPOL. Daarmee is het de zwaarste alarmering van de 'International Criminal Police Organisation'. Johnson gaat een INTERPOL -agent spelen, hoogstwaarschijnlijk met een op het oog onmogelijke missie.

Met een budget van $160 miljoen zal Skyscraper en Central Intelligence-regisseur Rawson Marshall Thurber de film naar het witte doek moeten brengen.

The Rock zien we dit jaar nog in de gameverfilming Rampage, de actiefilm Skyscraper en het drama Fighting with My Family. Walt Disney's Jungle Cruise is de volgende film die hij zal opnemen en de Fast & Furious spin-off Hobbs and Shaw volgt waarschijnlijk daarna.

NieuwsFilm