Netflix

De tien engste horrorfilms volgens Netflix

Films die bijna niemand af durfde te kijken.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 13:52 in Netflix
Onlangs heeft Netflix een lijst gepubliceerd met de tien engste films. Het gaat om tien horrorfilms die zo eng zijn dat de meeste kijkers de films afgezet hebben voordat de aftiteling in beeld kwam.

Een voorwaarde van Netflix, bij het opstellen van de lijst, is dat kijkers minstens 70 procent van de film gezien moesten hebben, alvorens ze deze afzetten. Dat wijst er volgens de streamingdienst in elk geval op dat mensen de film toch net iets te eng vonden tegen de tijd dat het laatste deel van de film, waarin de boel ook het engst werd, begon.

Hieronder de complete lijst, overigens niet in een specifieke volgorde.


Cabin Fever (2016)
Vijf vrienden krijgen in een afgelegen vakantiehuisje te maken met een levensgevaarlijk, vleesetend virus.Carnage Park (2016)
Twee criminelen beroven een bank en nemen een gijzelaar in de kofferbak mee. Als de politie er niet in slaagt om hen te stoppen, besluit een doorgedraaide moordenaar het dan maar te doen.México Bárbaro (2014)
De titel laat zich vertalen als Barbaars Mexico. Niet gek ook, want deze film bevat acht gruwelijke Mexicaanse legendes die tot leven gebracht worden.Piranha (2010)
Een aardbeving maakt dat de bodem van een meer openscheurt en prehistorische piranha's plotseling vrijkomen. Die hebben het natuurlijk meteen voorzien op alle nietsvermoedende badgasten.Raw (2016)
Een kanibalenhorrorfilm over Justine. Zij ontdekt als ze naar de universiteit gaat een voorliefde voor mensenvlees. Een film die zo gruwelijk is dat mensen kotsend de bioscoopzaal uit liepen.Teeth (2007)
Dawn wordt verkracht. Het moment doet haar iets bijzonders realiseren, waar ze gebruik van maakt. Haar vagina bevat tanden...The Conjuring (2013)
Een koppel trekt in een nieuw huis in Rhode Island in. Al snel ontdekken ze dat er kwaadaardige geesten wonen en huren ze Lorraine en Ed Warren in om onderzoek te doen.The Human Centipede 2: Full Sequence (2011)
Een man raakt helemaal geobsedeerd met een kopie van de Human Centipede film. En dus besluit hij de film te overtreffen en een eigen duizendpoot te maken met twaalf slachtoffers.The Void (2016)
Politieman Daniel Carter stuit tijdens een reguliere patrouille op een bebloede man die over een afgelegen weg strompelt. Hij brengt hem naar een ziekenhuis, maar daar blijken zich afgrijselijke monsters te bevinden.Jeruzalem (2015)
Een Amerikaans koppel gaat naar Jeruzalem op vakantie. Daar laten ze per ongeluk een Bijbelse nachtmerrie los op de stad.16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Ik mis nog wat in het artikel.

Deze artikel wordt u aangeboden door Videoland.
Videoland.com: Kijk onbeperkt series en films.

rubikon

Avatar

Welgeteld 0 films in deze lijst zijn momenteel te zien op Netflix.

Robbepost

Avatar

The Human centipede 2 is echt ranzig........ mijn nieuwschierigheid overwon de neiging om hem af te zetten.

Master Of Films

Avatar

^niets is leuker dan deze film opzetten als de visite lekker gezellig aan het mee eten is.

Echter Raw bewaar ik voor de brunch.

Spider-fan

Avatar

Piranha vind ik een vreemde keuze, dit is meer een soort B-film parodie op Jaws. Bloederig wel, maar als je het over eng hebt...

The Ritual and The Witch vind ik de twee engste films die nu op Netflix staan in Nederland. Vond het beide heel sterke films in elk opzicht en hebben ook iets origineels qua uitstraling en aanpak van het onderwerp.

Da Villain

Avatar

Tja, qua Human Centipede houd ik 't wel bij South Park, niet zo'n heel gezellige trailer.

Frietgezicht

Avatar

Ik durfde de meeste niet af te kijken maar niet omdat ze eng waren.
Vooral kut films en buiten dat zo'n lijstje die uit Amerika is overgenomen waarvan de films hier niet eens te vinden zijn op Netflix.

Robbepost

Avatar

Ik ga een variant van jou geniale tip toepassen MOF.
De film opzetten bij hardnekkige visite. Je weet wel van dat taaie volk wat maar niet weg wil en hints als gapen of 'ik moet morgen vroeg op' maar niet wil begrijpen.

Goku32

Avatar

Hahahaahah allemaal pussy.s die Americanen. Want geloof nooit dat Nederlanders bang worden van deze horror films. Wat een onzin. En dat sommige menSen deze films niet afkijken is puur omdat het dan zo een kut film is

Akke Moeka Hara

Avatar

Ik ruik een vorm van sponsoring of iets, want deze films kijk ik nog niet naar om in de budget bak.

Djipko

Avatar

Piranha en Teeth.... ja reuze eng. ga weg. die zijn afgezet omdat het echt niet meer om aan te zien moet zijn geweest.

Mav Damian

Avatar

Ik denk dat (zoals Frietgezicht ook al zei) er ook wat mensen zijn die het afzetten en iets anders willen zien dan de helft van deze shit horror films. Op deze lijst natuurlijk.

Thiver

Avatar

Jim Pedd "Het gaat om tien horrorfilms die zo eng zijn dat de meeste kijkers de films afgezet hebben voordat de aftiteling in beeld kwam."

Maar behalve het genre is er een enkele aanwijzing dat mensen de film hebben afgezet omdat-ie eng zou zijn, nietwaar? Kan dus net zo goed uit verveling zijn...

Dirk Diggler

Avatar

Alleen Jeruzalem niet gezien, maar de enige 'enge' film die er tussen staat is The Conjuring. Rest is allemaal shock/torture/gore, ook leuk maar niet 'eng'.

Sunspot

Avatar

Haha, weet niet, maar al die films zijn veelal niet eens echt eng.

Keer op keer wordt ik teleurgesteld door horror, nooit echt eng, ja, irritante simpele 'JumpScares'.

The Void is wel cool overigens, goed sfeertje.

noah81

Avatar

Tsja eng.. Ik was 6 toen ik stiekum alleen de videoband van poltergeist 2 ging kijken. Zo eng als het toen was word het nooit meer.

nieuwslaatste nieuws

meest populair