Spider-Man wordt Avenger in nieuwe tv-trailers 'Avengers: Infinity War'!

En Vision heeft een sombere boodschap.

Met nog een maand te gaan kunnen we komende weken heel wat tv-trailers voor Avengers: Infinity War online verwachten. Hieronder zie je de eersten in de reeks en deze bevatten al wat nieuwe beelden, met Spider-Man die officieel benoemd wordt tot een Avengers en sombere woorden van Vision.

Overigens wordt Infinity War een eerste stap in de afronding van de drie eerste fases van het Marvel Cinematic Universe. Over een jaar zal het nog titelloze Avengers 4 de definitieve punt zetten. Maar wat kunnen we van die film verwachten? In gesprek met ComicBook.com zei schrijver Stephen McFeely het volgende:




Dan die tv-trailers. Hieronder de eerste met een snel beeld waarin Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man de bevrijdende worden spreekt voor Tom Hollands Peter Parker / Spider-Man. Hij is een Avenger! Ook zie je nieuwe shots van onder meer de Guardians en de Hulk.


Een tweede nieuwe stuk onheilspellendere tv-trailer werpt een vluchtige blik op Paul Bettany's Vision en die heeft zelfs een paar woorden. Ze hebben geen tijd meer. Vanaf 25 april in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair