McG maakt sciencefictionavontuur 'Rim of the World' voor Netflix

McG maakt sciencefictionavontuur 'Rim of the World' voor Netflix

Vier kinderen moeten de wereld redden van een buitenaardse dreiging.

Netflix is tevreden over de verleden samenwerkingen met filmmaker Joseph McGinty Nichol, oftewel McG. De regisseur van titels als Charlie's Angels en Terminator: Salvation maakte vorig jaar voor hen The Babysitter, een horrorkomedie. Later hielp hij met het produceren van tijdreiskomedie When We First Met, die vorige maand op Netflix verscheen. Nu gaan ze de handen opnieuw ineen slaan voor Rim of the World.

Dit wordt een avontuurlijke sciencefictionfilm met in de hoofdrol vier tieners, allen buitenbeentjes, die onwaarschijnlijke bondgenoten worden wanneer ze op zomerkamp zijn. Want wat een gezellige periode had moeten worden verandert al snel in een nachtmerrie als een buitenaardse invasie toeslaat. De tieners zullen samen moeten werken om hun angsten en onzekerheden te overwinnen als ze de wereld willen redden.

Het is de bedoeling dat de opnames aanstaande mei beginnen. McG kruipt in de regiestoel en zal regisseren naar een script van Zack Stentz. Laatstgenoemde schreef mee aan de scenario's van Thor, X-Men: First Class en de aankomende remake van Big Trouble in Little China met Dwayne Johnson. Er zijn nog geen acteurs aangekondigd, vermoedelijk zullen de makers daar nu achteraan gaan.



NieuwsFilm

meest populair