'Guardians'-slechteriken en Agent Coulsen in 'Captain Marvel'

'Guardians'-slechteriken en Agent Coulsen in 'Captain Marvel'

Plus de synopsis.

De afgelopen weken doken er al foto's op van testopnames voor Marvel Studios' Captain Marvel, maar nu zijn deze ook officieel afgetrapt. Marvel maakte dit bekend via een persbericht en daaruit blijkt dat er drie opvallende personages terugkeren.

De eerste is Clark Greggs Agent Coulson, het personage dat in Phase I te zien was en in The Avengers (2012) kwam te overlijden door toedoen van Loki. Daarna kwam Coulson weer tot leven voor de tv-serie Agents of S.H.I.E.L.D.

Twee andere opvallende namen zijn de acteurs Lee Pace en Djimon Hounsou, bekend uit Guardians of the Galaxy uit 2014. De eerste speelde de slechterik Ronan en de tweede vervulde de rol van Ronans rechterhand Korath. Ook zij haalden het einde van de film niet.

De drie personages kunnen terugkeren doordat de film zich afspeelt in de jaren 90, dus nog voor dat de eerder genoemde films zich afspeelden. Ook is er een eerste synopsis en officiële foto van de set:


Gebaseerd op het Marvel strippersonage dat debuteerde in 1968 gaat het verhaal over Carol Danvers die een van de meest krachtige helden in het universum wordt als de aarde verstrikt raakt in een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen. Captain Marvel speelt zich af in de jaren 90 en is een compleet nieuw avontuur uit een nog niet vertoonde periode in de historie van het Marvel Cinematic Universe.


Bekijk de afbeelding
Naast Brie Larson zijn er rollen voor Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Jude Law, Gemma Chan en Lashana Lynch. Captain Marvel van regisseurs Anna Boden en Ryan Fleck verschijnt maart 2019 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair