Algemeen

Steven Spielberg: Colin Trevorrow schrijft en regisseert 'Jurassic World 3'

Wie het verhaal begint moet het ook afsluiten.

door Rik Timmer om 09:37 in Algemeen
Tegenover Entertainment Weekly heeft Steven Spielberg onthuld dat hij en Universal Pictures weten wie de Jurassic World-trilogie zal afsluiten. Volgens de regisseur van Ready Player One wordt dat niemand minder dan Colin Trevorrow, eveneens verantwoordelijk voor het eerste deel. Naar het schijnt gaat Trevorrow samen met Emily Carmichael het scenario van Jurassic World 3 schrijven.

Een gekke zet is dit niet. Niet alleen wist de eerste Jurassic World met een budget van 150 miljoen dollar bijna 1.7 miljard dollar op te halen, ook is Trevorrow betrokken geweest bij het schrijfwerk van het aankomende vervolg, genaamd Fallen Kingdom. In de hoofdrollen zien we Chris Pratt en Bryce Dallas Howard weer terug. Jeff Goldblum treedt wederom op als Dr. Ian Malcolm, zij het een gastrol.

Wie het eerste deel gezien heeft weet dat het attractiepark opnieuw een mislukking is geworden en uitmondde in dinosauriërchaos. Fallen Kingdom speelt zich vier jaar later af en draait om een grote evacuatie, omdat een vulkaanuitbarsting de dinosauriërs voor een mogelijke tweede keer zal doen uitsterven. De regie van het vervolg is in handen van The Impossible en A Monster Calls-filmmaker J.A. Bayona.

Niet geheel verrassend zal Spielberg, de regisseur van Jurassic Park en The Lost World: Jurassic Park, als producent fungeren. Vorige maand werd bekendgemaakt dat Jurassic World 3 in het midden van 2021 moet uitkomen. Liefhebbers van de reeks moeten nog even geduld hebben voor het aankomende Fallen Kingdom, deze kunnen we in de Nederlandse bioscopen bezoeken vanaf 7 juni. Bekijk hieronder de trailer.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MrNobody

Avatar

Jammer van Goldblum's gastrol had op meer gehoopt dan enkel hoogstwaarschijnlijk 1 scene in de rechtbank waar die al zijn JP qoutes gaat herhalen puur voor de oude fans te vermaken.

benjamin

Avatar

Niet direct het meest hoopgevende nieuws.

Akke Moeka Hara

Avatar

Dino’s redden van een uitbarstende vulkaan... volgens mij wordt dit echt een bucht film.

Aiwass

Avatar

Ach ja de films zijn leuk zolang je ook maar van gatenkaas houdt.

Goku32

Avatar

Allemaal leuk maar wacht eerst deel 2 effe af. Want aan de trailers te zien word dit een gare film. En dan is deel 3 gewoon niks waard

Tycho Nestoris

Avatar

Waarom?! Het script van de eerste film was waardeloos.

Akke Moeka Hara

Avatar

Laatste keer dat ik JW keek vond ik m beter dan dat ik m de eerste keer keek.
Behalve het einde dat bleef fout, raptors en mensen die samenwerken.

Baba Yaga

Avatar

slechte regisseur en nog een slechtere filmreeks. De eerste was wel aardig en daarmee is alles gezegd over deze filmreeks.

Agent-P

Avatar

Denk dat dino's goed scoren. Leuk om te kijken met verstand op 0. Spreekt ook een grote doelgroep aan.

nieuwslaatste nieuws

meest populair