Jon Hamm als Mister Sinister geschrapt uit 'The New Mutants'

Jon Hamm als Mister Sinister geschrapt uit 'The New Mutants'

We gaan nu waarschijnlijk een andere acteur als een andere schurk zien aan het einde van de film.

Eerst werd de film tien maanden uitgesteld en afgelopen week nog eens een extra zes maanden, maar als iets zeker is, dan is het wel dat Fox-film The New Mutants niet dezelfde film zal zijn dan voorheen de bedoeling was.

Er wordt online behoorlijk wat gespeculeerd over de vertragingen rondom de film, maar het is sowieso zeker dat we in elk geval een nieuw personage zullen zien in de film. The Tracking Board heeft een uitgebreid verslag gepubliceerd over de problemen achter de schermen en schijnt meer licht op de situatie. Volgens de site wil Fox na het succes van It van New Mutants een echte horrorfilm maken, in plaats van de PG-13 film die we eigenlijk deze maand in de bioscopen zouden zien.

Regisseur Josh Boone krijgt nu meer tijd om zijn oorspronkelijke versie van de film, een combinatie van Stephen King-verhalen en John Hughes-films, te realiseren. Of de nieuwe scenes daadwerkelijk zullen zorgen voor een R-rating is nog onduidelijk, maar de meeste veranderingen worden aangebracht in de eerste helft van de film.

The Tracking Board onthulde daarnaast enkele details over een scene die we na de aftiteling te zien zouden krijgen. Deze 'stinger' zou voortborduren op de 'Essex Corporation' stinger na afloop van X-Men: Apocalypse. Meest interessant is dat we in deze scene Jon Hamm (Mad Men, Baby Driver) zouden hebben gezien als schurk Mister Sinister. Deze sequentie zou nu volledig zijn geschrapt en zal naar verluidt worden vervangen met een scene waarin we Antonio Banderas zien als een nog onbekende schurk.

The New Mutants staat (voorlopig) gepland voor augustus 2019.



NieuwsFilm

meest populair