Algemeen

Coole Where's Waldo-tekening voor 'Deadpool 2'

Met 18 jaar aan X-Men filmpersonages.

door Bram de Groot om 06:36 in Algemeen
Ryan Reynolds heeft een coole 'Where's Waldo' tekening onthuld ter inleiding voor Deadpool 2 (en in het kader van afgelopen Paasdagen). Op de tekening zijn heel wat X-Men personages te zien, uiteraard ook uit de aanstaande Deadpool-film.

De tekening laat 18 jaar aan X-Men films zien, met verwijzingen naar onder meer Bryan Singers X-Men, Gavin Hoods X-Men Origins: Wolverine en James Mangolds Logan, met Wolverine en X-23. In het midden zijn Deadpool en Cable, het personage van Josh Brolin, te zien. Maar ook (onder meer) Dopinder (Karan Soni), Blind Al (Leslie Uggams), Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand) en Colossus (Stefan Kapičić) zijn te zien.

Grappig is de 'Beauty and the Beast'-knipoog met Beast en Belle, en de aanwezigheid van de mutant Spiral die zes armen heeft. Deze was tot op heden nog niet te zien in een X-Men film. Zie jij nog grappige verwijzingen?

Klik hier voor een vergroting

I like eggs three ways: scrambled, poached or hidden.

Een bericht gedeeld door Ryan Reynolds (@vancityreynolds) op5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

De oude Xavier die achter een Jonge Xavier aanrent met een schaar om het haar te knippen. May 18 op de taxi (misschien een verwijzing?)

Mav Damian

Avatar

^release van Deadpool 2

zeurminator

Avatar

Dit is geen "Where's Waldo" poster, maar een easter egg poster! Als je goed telt zou je er zeker 20 moeten kunnen vinden.

ridjieddo

Avatar

Deadpool Marketing ftw

NieuwsFilm

meest populair