'Black Panther' in Box Office Top 10 aller tijden

'Black Panther' in Box Office Top 10 aller tijden

En in de States richting plaats 3!

Aankomende dagen zal Black Panther de derde plek opeisen in de Noord-Amerikaanse Box Office lijst aller tijden. Wereldwijd is de bejubelde Marvel-film de Top 10 binnengedrongen. Hieronder de details.

In de States staat Black Panther nu op deze vijfde plaats met een ijzersterke $650,9 miljoen. Dat is bijvoorbeeld meer dan de opbrengsten van Star Wars: The Last Jedi en The Avengers. De nummers 4 (Jurassic World, $652,3 miljoen) en 3 (Titanic, $659,4 miljoen) staan bijzonder dichtbij. De tweede en eerste plaats zijn onbereikbaar; Avatar staat op $760,5 miljoen en Star Wars: The Force Awakens op $936,7 miljoen.

Wereldwijd werd er ondertussen $1.277,6 miljoen opgehaald en daarmee staat de film van regisseur Ryan Coogler nu in de mondiale Box Office Top 10 aller tijden. De films Star Wars: The Last Jedi en Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 staan met respectievelijk $1.332,6 miljoen en $1.341,5 miljoen nog redelijk in de buurt.

Wat doet Avengers: Infinity War?
Avengers: Infinity War opent volgens Box Office Pro met een score van $215,0 miljoen in de States en eindigt in het thuisland naar verwachting op $538,0 miljoen. De opbrengst buiten de States van de derde Avengers-film zal hoogstwaarschijnlijk een stuk hoger uitpakken dan die van Black Panther.



NieuwsFilm

meest populair