Algemeen

Waar het 'Terminator: Genisys'-vervolg om gedraaid zou hebben

Eindelijk iets meer bekend over het geplande vervolg dat er ooit kwam.

door Jim Pedd om 08:34 in Algemeen
Terminator: Genisys werd aangekondigd als onderdeel van een trilogie. Maar een tweede film zal er niet komen. Nu horen we van acteur Jason Clarke, die te zien was als John Connor, wat het plan was voor die tweede film - en dat zou draaien om een cruciale plottwist die in de marketing voor Genisys al weggegeven werd.

"Nee, ze hadden een idee," begon Clarke. "Wat ik me kan herinneren over die tweede film, is dat ze wilden kijken naar Johns reis, nadat hij door Skynet overgenomen was... dus hoe omging met wat hij geworden was; half mens, half machine. Dat is waar de tweede film zou beginnen en dat is wat ik me ervan kan herinneren."

Van de Terminator-franchise zijn we voorlopig nog niet af overigens. James Cameron maakt samen met Tim Miller een zesde film in de franchise. Daarvoor keren Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton allebei terug als de T-800 en Sarah Connor.

Die film dient overigens als lanceerplatform voor weer een nieuwe trilogie, waarvan het uiteraard de vraag is of die er komt...

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dukat

Avatar

Zucht....

Robbepost

Avatar

Echt alles was slecht aan Genysis. Acteurs als Clarke en met name Courtney vind ik erg matig. Emelia is geen ruwe Sarah Conner. Alan Taylor heeft Thor 2 gemaakt. De grote twist al in de promotie verraden. Een warrig verhaal en slecht inspelen op de 2 echt sterke delen uit de franchise.

Akke Moeka Hara

Avatar

Who cares wat er gebeurde met Connor, uitgekauwt concept dat hij dan half terminator zou worden en keren tegen of de terminators of de mensen, al die cartoons van vroegah hadden wel zoiets.
Judgement day is gebeurt, hou op met dat fucking tijdreizen en ga verder met een bitter depri film wereld waar de mensheid/overlevenden in zijn beland.
T1 ging over overleven T2 netzo, laten we T3 nemen dat judgement day is gebeurt, dus move on.
En niet elke film weer rennen en met bussen vluchten en rijden door L.A.
En aan de andere kan als je geen goede grimmige sfeer en wereld kan maken, waarom dan uberhaupt zo een film weer uitpoepen.

chazillionair28

Avatar

vervolgens ontmoette evil john connor de jonge sauron die vervolgens veel verder de tijd in terug reist om vervolgens de gebeurtenissen rond midden aarde te starten en voila je hebt een ideale cross over.

chefry1983

Avatar

+1 Robbepost
Helemaal mee eens dat genysis waanzinnig slecht was.

Jeroen Pasman

Avatar

Ik heb gehoord dat ze verder gaan ná film 2. Er worden dus 3 films compleet genegeerd ........ Een RETCON van jewelste !

nieuwslaatste nieuws

meest populair