Waar het 'Terminator: Genisys'-vervolg om gedraaid zou hebben

Waar het 'Terminator: Genisys'-vervolg om gedraaid zou hebben

Eindelijk iets meer bekend over het geplande vervolg dat er ooit kwam.

Terminator: Genisys werd aangekondigd als onderdeel van een trilogie. Maar een tweede film zal er niet komen. Nu horen we van acteur Jason Clarke, die te zien was als John Connor, wat het plan was voor die tweede film - en dat zou draaien om een cruciale plottwist die in de marketing voor Genisys al weggegeven werd.

"Nee, ze hadden een idee," begon Clarke. "Wat ik me kan herinneren over die tweede film, is dat ze wilden kijken naar Johns reis, nadat hij door Skynet overgenomen was... dus hoe omging met wat hij geworden was; half mens, half machine. Dat is waar de tweede film zou beginnen en dat is wat ik me ervan kan herinneren."

Van de Terminator-franchise zijn we voorlopig nog niet af overigens. James Cameron maakt samen met Tim Miller een zesde film in de franchise. Daarvoor keren Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton allebei terug als de T-800 en Sarah Connor.

Die film dient overigens als lanceerplatform voor weer een nieuwe trilogie, waarvan het uiteraard de vraag is of die er komt...

NieuwsFilm

meest populair