Zac Efron vindt Alexandra Daddario en haar hond ontzettend lekker

Zac Efron vindt Alexandra Daddario en haar hond ontzettend lekker

Hebben de twee jonge Hollywoodsterren dan toch een relatie?

Nadat de twee Hollywoodsterren een liefdeskoppeltje speelden in Baywatch, bloeiden de geruchten al snel op dat acteurs Zac Efron (The Greatest Showman, The Disaster Artist) en Alexandra Daddario (San Andreas, Percy Jackson: Sea of Monsters) in het echt ook een relatie hebben. Gisteren werden die geruchten opnieuw gevoed toen Efron wel een heel onbeschaamde opmerking plaatste onder een Instagram-post van Daddario.

"We werken nauw samen; hij speelt mijn oogappeltje in de film. Ik kan begrijpen waarom mensen helemaal wild worden van het idee, maar Zac en ik zijn gewoon erg goede vrienden", zei actrice Alexandra Daddario vorig jaar mei in een interview. Het was die maand waarin haar nieuwste film Baywatch in première ging. Een film waarin ze te zien was met niemand minder dan hunk Zac Efron.

Daddario en Efron hadden het duidelijk gezellig samen tijdens de perstour van de zwoele strandfilm, maar ook privé werden en worden de twee regelmatig samen gespot. Veel fans van de bekende Hollywoodsterren denken dan ook dat de twee een relatie hebben, maar tot nu toe is dat gerucht nooit bevestigd.

Echter, een nieuwe reactie van Efron op een Instagram-post van Daddario laait de geruchten weer op. Op de foto is te zien hoe Daddario poseert in een schitterende jurk. Ook is haar hond op het plaatje te zien. Efron schreef gisteren als reactie op het bericht: "Twee lekkere meiden". Gewaagd.


Twee weken geleden postte Efron ook al een ontzettend lieve felicitatie voor de verjaardag van Daddario, die 32 werd. "Mijn felicitaties aan een van de meest echte, gewone, prachtige, intelligente, creatieve, tedere en meest zeldzame Pokémon ooit", schreef Efron toen bij een fotootje van de twee.


Het lijkt haast of de twee daadwerkelijk een relatie hebben...

NieuwsFilm

meest populair