Elizabeth Olsen hoeft geen solofilm voor Scarlet Witch

Elizabeth Olsen hoeft geen solofilm voor Scarlet Witch

En het is ook niet iets waar Marvel achteraan schijnt te zitten.

Actrice Elizabeth Olsen heeft geen zin in een solofilm voor haar Marvel-personage Scarlet Witch. Ze debuteerde in Avengers: Age of Ultron als de heldin, en voegde zich aan het eind daarvan bij de Avengers. Haar relatie met Vision (Paul Bettany) werd hierin opgezet, maar speelde pas echt een rol in Captain America: Civil War. De film Avengers: Infinity War zal die verder uitdiepen.

Nu zou je, met het succes van Wonder Woman en de aankomende release van Captain Marvel en Black Widow kunnen denken dat Marvel ook Scarlet Witch een solofilm wil geven. Daar blijkt Olsen zelf echter weinig zin in te hebben.

"Het is zeker niet waar ik achteraan zit, en volgens mij ook niet iets waar Marvel actief mee bezig is," aldus Olsen. "Paul Bettany en ik grapten dat Netflix of iets soortgelijks een serie kon maken, waarin Scarlet Witch helemaal doordraait. Dat is iets waar we grappen over maken, maar ik geloof niet dat het er gaat komen. Heel eerlijk, ik ben al blij dat ik er nog ben en ze me laten terugkeren."

Zouden jullie zin hebben in een solofilm voor Wanda Maximoff?



NieuwsFilm

meest populair