Celebrity

Tom Holland wil nooit meer dansen met Madonna

Dit alles na een zeer traumatische ervaring...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 16:36 in Celebrity
Acteur Tom Holland (Avengers: Infinity War, Spider-Man: Homecoming) heeft in de Graham Norton Show een grappige anekdote verteld over zijn uiterst ongemakkelijke ontmoeting met de legendarische popster Madonna. Tijdens een after-party van de Oscars kreeg hij de kans om even met haar te dansen, maar dat verliep allemaal minder soepel dan gehoopt.

"Een vriend van me kwam naar me toe en vroeg of ik Madonna kon. Grappig genoeg was mijn antwoord 'nee'. Mijn vriend sleurde me mee door de nachtclub en stelde me dus aan Madonna voor", vertelt de Britse acteur, die bij het grote publiek vooral bekend is als Marvels superheld Spider-Man. Holland vond de ontmoeting met Madonna nogal ongemakkelijk en wist niet zo goed wat hij tegen de wereldberoemde zangeres moest zeggen. Gelukkig greep zijn vriend in. "Mijn vriend zei tegen Madonna dat ik een zeer goede danser ben en dat wilde ze graag zien, daarom trok ze me mee de dansvloer op".

Holland vervolgt: "Op dat moment realiseerde ik me dat ik een fout beging". De 21-jarige acteur heeft een ruime danservaring dankzij zijn rol als Billy Elliot in de gelijknamige musical, maar dat waren ingestudeerde pasjes. Improviseren op de dansvloer vindt Holland nog knap lastig, zo blijkt. "Ik hield mijn armen stil en maakte maar wat simpele pasjes met mijn benen - om warm te draaien". De 'Queen of Pop' bleek bepaald niet onder de indruk te zijn van de simpele dansbewegingen van Holland, die zich inmiddels al kapot schaamde.

"Ik ben er maar snel vandoor gegaan. Ja, ik heb Madonna gewoon alleen laten staan op de dansvloer", vertelt Holland nog tot groot genoegen van het aanwezige publiek.16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ja ja. Graham Norton vertelt altijd vooraf in de kleedkamers aan de sterren welke verhalen(die ze dus al ergens anders verteld hebben) hij een hint naar geeft en dan kunnen ze lekker leuk een verhaaltje vertellen terwijl de rest van de bank, Graham zelf en het publiek allemaal in een scheur liggen.
Lekker spontaan elke keer.

En dan aan het einde die rode stoel,ook zo grappig en wat vinden de mensen op de bank het altijd leuk en bijzonder. Hahaha zo humoristisch!
Alsof ze in een zwembad vol stront vallen.

Had die lelijke Kylie Mienoog naast hem nog een leuke anekdote waar ze spontaan mee op de proppen kwam?

Ereptile

Avatar

@Friet, er was een moment in de show dat mensen uit het publiek dansmoves op de muziek van Kylie Minogue demonstreerde.... Hoe ik dat weet? Ik was aan het zappen op tv en er was verder niet veel boeiends....

thealexander

Avatar

@Friet: Ja vrijwel alles op TV is net zo nep en in scene gezet als bij films.... niet gek toch? Het kost bakken met geld om te maken en je wilt geen flater slaan bij de uitzending.... dus je laat zo min mogelijk aan toeval over (tenzij het juist de bedoeling is dat iets fout kan gaan)

Wie wil er nou een tv programma zien waarbij de gasten met een bek vol tanden staan als ze om een leuk verhaal worden gevraagd en om de paar minuten een doodse stilte valt.

En voor de rest tja...humor is een smaakdingetje, zo vind ik de show bij vlagen best geestig.... maar trek ik andere dingen weer niet die anderen "hilarisch" vinden. Net als alles in't leven.

Mav Damian

Avatar

Na zo veel seizoenen dat ik niet meer gezien heb. Heb ik nog voor het laatst eens een aflevering heb gezien dacht ik van "nope deze shit is nog steeds hetzelfde alleen heeft de presentator zijn grijze baard laten groeien". Maar die Jimmy Kimmel en Jimmy Fallon zijn ook weer niet bijzonder. Laten we al maar zwijgen over die James Corden. Ik draaiden mijn ogen al toen ik hoorde dat Kimmel weeral voor de 90ste oscars nominatie ging presenteren.

Frietgezicht

Avatar

@ thealexander, klopt,iedereen zijn ding en ik vond het zelf jaren geleden toen het nieuw voor mij was ook wel geinig maar het trucje ging vervelen.
Dat er zat anderen zijn die het wel top vinden kan ik best begrijpen,het zit gelikt in elkaar.

Maar het is nooit spannend of pittig,nooit een onderwerp waarbij sterren het achterste van hun tong laten zien.
Ik snap dat ze niet meer komen opdagen als het Norton opeens erbovenop zit en snap dat er veel in scene wordt gezet maar ik vind het daardoor niet zo boeiend.
Zie liever een mix van die humor en een vleugje Larry King/Oprah die weleens pittige onderwerpen durfden aan te snijden.

YadMedia

Avatar

... of ik Madonna kon!!!?? KENDE niet kon. Je kan iemand niet konnen !!!

Alexwithmike

Avatar

Waarom moet Kylie Minogue hierbij betrokken worden? Omdat ze toevallig in dezelfde show zat? Zure mensen...

Dirk Diggler

Avatar

Vind Graham Norton show leuker dan die amerikaanse meuk. Begint wel een beetje te vervelen (trucje is uitgewerkt: lees bericht FransFrietje). Vond Friday Night with Jonathan Ross veel leuker, jammer dat 'ie weg moest.

Frietgezicht

Avatar

^ Ja die Ross was beter maar de beste ooit geboren op deze planeet is Jensen. Zijn interviews met Shakira en Borat zijn om je ballen bij af te likken.

Dirk Diggler

Avatar

^ Jensen?! Derderangs artiest die derdrangs artiesten interviewt......

Geef dan maar Jan Lenferink, RUR dat was pas spraakmakend, kan Jensen een puntje aan zuigen

Frietgezicht

Avatar

^ Soms had hij 3e rangs artiesten maar soms ook de creme a la creme zoals die meiden in de jungle chicks (Brit Dekker enz) en Gerard Joling.

RUR?Shit,jij gaat wel erg ver terug in de tijd.
Straks begin je nog over Catherine Kwijl,onze Oprah. Dat was pas een show!

Dirk Diggler

Avatar

Catherine Kwijl was nog na RUR ;-)
Doe dan maar 1,2,3,4,5,6,7,8,9 Verder kon ze niet tellen, Tineke de Nooij

Master Of Films

Avatar

^ik had DD meer als een "Voor de vuist weg" kijkertje gezien. En volgens mij was het programma Mies van Mies Bouwman toch veel eerder dan de Nooij op de woensdagmiddag.

Wist je dat Tineke ook een programma met koffietijd had. Koffietijd met Tineke, maar dat kwam toen op den Radio Veronica op de 192AM later op de 538AM. In de barbaarse tijd toen Spotify nog niet bestond.

Alexwithoutmike "Waarom moet Kylie Minogue hierbij betrokken worden? Omdat ze toevallig in dezelfde show zat? Zure mensen..."
Ja zure mensen idd. Straks wordt die Graham Norton ook bij betrokken, tja die arme man was toevallig ook aanwezig.

Sunspot

Avatar

Wat een kneus, relaxte gast volgens mij, maar volgens mij moet je hem geen geheimen vertellen haha.

Ereptile

Avatar

De voorganger van James Cordon was Craig Ferguson. Ik heb oude afleveringen van hem zitten te bekijken op Youtube en werkelijk in een deuk gelegen. Hij besprak ook op een komische manier de persoonlijke onderwerpen en met een behoorlijke dosis zelfspot!

Dirk Diggler

Avatar

@MoF doe dan Herman Stok maar. Lijk wel een oude lul, ben pas 41 :-)

nieuwslaatste nieuws

meest populair