Celebrity

Tom Holland wil nooit meer dansen met Madonna

Dit alles na een zeer traumatische ervaring...

door Jeffrey Kouters om 16:36 in Celebrity
Acteur Tom Holland (Avengers: Infinity War, Spider-Man: Homecoming) heeft in de Graham Norton Show een grappige anekdote verteld over zijn uiterst ongemakkelijke ontmoeting met de legendarische popster Madonna. Tijdens een after-party van de Oscars kreeg hij de kans om even met haar te dansen, maar dat verliep allemaal minder soepel dan gehoopt.

"Een vriend van me kwam naar me toe en vroeg of ik Madonna kende. Grappig genoeg was mijn antwoord 'nee'. Mijn vriend sleurde me mee door de nachtclub en stelde me dus aan Madonna voor", vertelt de Britse acteur, die bij het grote publiek vooral bekend is als Marvels superheld Spider-Man. Holland vond de ontmoeting met Madonna nogal ongemakkelijk en wist niet zo goed wat hij tegen de wereldberoemde zangeres moest zeggen. Gelukkig greep zijn vriend in. "Mijn vriend zei tegen Madonna dat ik een zeer goede danser ben en dat wilde ze graag zien, daarom trok ze me mee de dansvloer op".

Holland vervolgt: "Op dat moment realiseerde ik me dat ik een fout beging". De 21-jarige acteur heeft een ruime danservaring dankzij zijn rol als Billy Elliot in de gelijknamige musical, maar dat waren ingestudeerde pasjes. Improviseren op de dansvloer vindt Holland nog knap lastig, zo blijkt. "Ik hield mijn armen stil en maakte maar wat simpele pasjes met mijn benen - om warm te draaien". De 'Queen of Pop' bleek bepaald niet onder de indruk te zijn van de simpele dansbewegingen van Holland, die zich inmiddels al kapot schaamde.

"Ik ben er maar snel vandoor gegaan. Ja, ik heb Madonna gewoon alleen laten staan op de dansvloer", vertelt Holland nog tot groot genoegen van het aanwezige publiek.nieuwslaatste nieuws

meest populair