Algemeen

Opnames Dwayne Johnsons 'Black Adam' in 2019?

De acteur denkt het wel.

door Jim Pedd om 07:19 in Algemeen
Acteur Dwayne Johnson denkt dat de opnames van Black Adam in 2019 van start gaan. De acteur tekende al in 2014 voor de rol in het DCEU, maar sindsdien zijn er weinig ontwikkelingen geweest. Tot vorig jaar leek het er bijvoorbeeld nog op dat Johnson zou debuteren in Shazam! maar dat bleek niet zo te zijn.

In een interview met Yahoo Movies ging de acteur kort in op het project. "Het script kwam binnen, het ziet er goed uit en we werken eraan. Als de zaken zo samenkomen als we verwachten, dan denk ik dat de film in 2019 met de productie kan beginnen," aldus Johnson.

Een regisseur is er overigens nog niet, maar Johnson stelde dat er wel al plannen zijn voor de introductie van zijn personage. Er zou ons wat dat betreft een "erg coole" verrassing te wachten staan. Allicht zal hij dan toch debuteren in Shazam!, maar ook Suicide Squad 2 lijkt een optie te zijn. In de comics moest het Squad al eens actief jagen op Black Adam.

Voorlopig is echter niets zeker en kunnen we enkel afwachten.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Als het aan DC lag, gingen ze al gelijk van start, zouden ze denk graag willen met candyass The Rock, hij trekt mensen naar de bios.

Te druk schema daarvoor lijkt mij The Rock.

nieuwslaatste nieuws

meest populair