Trailer 'Incredibles 2' toont duistere superschurk!

Trailer 'Incredibles 2' toont duistere superschurk!

Familie Parr weer in actie!

Sinds 2004 is er veel veranderd in animatieland. Zo zijn er nieuwe animatiestudio's opgestaan en zijn de 3D-animatietechnieken een stuk verbeterd. Een ding is gelijk gebleven: Pixar levert de beste titels af. Dit bleek verleden jaar opnieuw met het voortreffelijke Coco. Dit jaar zien we van Pixar een volgende vervolgfilm op eerder succes: Incredibles 2. Hieronder de volledige trailer!

Brad Bird keert na de live action-uitstapjes Tomorrowland en Mission: Impossible - Ghost Protocol terug naar Pixar en regisseert na het origineel The Incredibles ook dit tweede deel. Vanaf 27 juni in de Nederlandse bioscoop, uiteraard ook met een Nederlandstalige versie.


Incredibles 2 trapt af met een opmerkelijke situatie: niet Mr. Incredible (Craig T. Nelson), maar Elastigirl (Holly Hunter) is het oogappeltje als het gaat om het bestrijden van allerlei bedreigingen. Als een gevaarlijke slechterik snode plannen heeft, moet de complete familie Parr in actie komen, uiteraard met hulp van Frozone, het figuurtje dat wordt ingesproken door Samuel L. Jackson, en met de tech van Birds Edna Mode. Nieuwe figuurtjes hebben stemmen van onder meer Catherine Keener en Bob Odenkirk.

NieuwsFilm

meest populair