Waarom Michael B. Jordan zijn bekende naamgenoot nog niet wil ontmoeten

Waarom Michael B. Jordan zijn bekende naamgenoot nog niet wil ontmoeten

Bekende acteur en basketballer delen dezelfde naam.

De naam van acteur Michael B. Jordan (Black Panther, Creed) zorgt regelmatig voor nogal wat verwarring. Een bekende Amerikaanse basketballer heet namelijk ook 'Michael Jordan'. Ondanks dat de twee beroemdheden dezelfde naam delen, hebben ze elkaar nog nooit ontmoet, zo vertelt de Hollywoodster in een interview met het blad Men's Health. Jordan heeft daar een duidelijke reden voor.

De basketballer blijkt een inspiratiebron te zijn geweest voor de 31-jarige acteur. "Ik hou van een uitdaging", vertelt Jordan in een interview met het mannenblad Men's Health. "Ik wil de concurrentie voelen in alles wat ik doe. Dat komt door mijn naam. Ik moest wel goed zijn, opgroeiend en actief in de sport met zo'n naam", vervolgt Jordan, die ook vertelt dat hij dikwijls werd geplaagd met zijn naam.

Die competitie voelt Jordan nog steeds en dat blijkt de voornaamste reden te zijn waarom de twee beroemdheden elkaar nog niet hebben ontmoet. "Ik heb Michael Jordan nog nooit ontmoet. Dat wil ik ook niet, totdat hij weet wie ik precies ben en ik weet wie hij precies is. Ik wil een ontmoeting op basis van wederzijds respect en niet alleen om 'Ha ha, we hebben dezelfde naam!' tegen elkaar kunnen zeggen", legt Jordan verder uit over zijn standpunt. "Dat motiveert me dus om hard te blijven werken", zegt hij nog.



NieuwsFilm

meest populair