Nijenhuis' nieuwste: 'Verliefd op Cuba'

Nijenhuis' nieuwste: 'Verliefd op Cuba'

Na Ibiza nu naar Havana.

Na Verliefd op Ibiza (2013), Toscaanse bruiloft (2014), Rokjesdag (2016), Onze Jongens (2016) en Gek van Geluk (2017) gaat de Nederlandse regisseur Johan Nijenhuis aan de slag met Verliefd op Cuba.

De romkom gaat over een zekere Loes. Ze wordt plotseling gebeld vanaf de Cubaanse ambassade met de boodschap dat haar dochter gaat trouwen met een Cubaan. Ze boekt zo snel als mogelijk een vlucht naar Havana en is vastberaden om een stokje voor dit in haar ogen gedoemde huwelijk te steken. Op Cuba bloeit het liefdesleven van Loes weer op als ze de woest aantrekkelijke Jan ontmoet én haar ex-man Alex tegen het lijf loopt.

Een van de rollen wordt vervuld door De Luizenmoeder-actrice Maaike Martens. De verdere cast wordt volgende week onthuld.

De "feelgoodfilm" wordt onder meer opgenomen op het communistische eiland Cuba. Nijenhuis heeft een vergunning gekregen en is volgens Entertainment One de eerste Nederlandse regisseur die op Cuba een film mag maken. Verliefd op Cuba verschijnt op 14 februari 2019 - Valentijnsdag - in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair