Infinity War: Haalt Doctor Strange het wel? En nog veel meer!

Infinity War: Haalt Doctor Strange het wel? En nog veel meer!

Ant-Man, tv-trailer en gave posters.

In Avengers: Infinity War en Avengers 4 gaan we afscheid nemen van een aantal superhelden die de afgelopen 10 jaar debuteerden in het Marvel Cinematic Universe. Een van de nieuwere helden is Doctor Strange, gespeeld door Benedict Cumberbatch. De Britse acteur geeft nu aan dat we er helemaal niet vanuit moeten gaan dat we zijn 'Sorcerer Supreme' na Infinity War opnieuw te zien krijgen. En zo is er meer, met mogelijk wat spoilers.

Doctor Strange
De reden is dat Strange de Time Stone heeft en deze is uiteraard een doelwit van Thanos en zijn Black Order. In de meest recente trailer zagen we al dat Strange in een lastige situatie belandt. "Er komen veel bedreigingen zijn kant uit. Hij heeft de Time Stone een lange tijd om zijn nek in deze film. We weten dat iemand hem komt halen voor zijn een grote handschoen," aldus Cumberbatch tegenover MTV. De acteur werd ook gevraagd of hij terugkeert na Infinity War. Cumberbatch: "Dat hoeft niet zo te zijn. Aan het einde van de eerste film [Doctor Strange] staat dat je hem terugziet, en dat heb je. Je hebt hem gezien in Thor: Ragnarok en je weet dat hij in deze zit. Dit betekent niet dat je meer van hem gaat zien. Je zult het moeten afwachten."

Toch ook deze held in Avengers 3?
En dan nog iets te melden over Paul Rudds Ant-Man, waarvan werd verwacht dat hij niet in Infinity War te zien zou zijn. In onderstaande promo van Marvel Japan is echter zijn pak te zien. Maar wie weet zegt dit helemaal niets...


Overigens lijkt het er steeds meer op dat Infinity War financieel enorm sterk gaat boeren. In de States wordt ondertussen verwacht dat het openingsrecord van $248,0 miljoen van Star Wars: The Force Awakens uit 2015 gaat sneuvelen. Over circa zo'n twee weken weten we het. Hieronder een reeks met nieuwe tv-trailers, gevolgd door twee nieuwe posters!









Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair