Algemeen

Infinity War: Haalt Doctor Strange het wel? En nog veel meer!

Ant-Man, tv-trailer en gave posters.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:15 in Algemeen
In Avengers: Infinity War en Avengers 4 gaan we afscheid nemen van een aantal superhelden die de afgelopen 10 jaar debuteerden in het Marvel Cinematic Universe. Een van de nieuwere helden is Doctor Strange, gespeeld door Benedict Cumberbatch. De Britse acteur geeft nu aan dat we er helemaal niet vanuit moeten gaan dat we zijn 'Sorcerer Supreme' na Infinity War opnieuw te zien krijgen. En zo is er meer, met mogelijk wat spoilers.

Doctor Strange
De reden is dat Strange de Time Stone heeft en deze is uiteraard een doelwit van Thanos en zijn Black Order. In de meest recente trailer zagen we al dat Strange in een lastige situatie belandt. "Er komen veel bedreigingen zijn kant uit. Hij heeft de Time Stone een lange tijd om zijn nek in deze film. We weten dat iemand hem komt halen voor zijn een grote handschoen," aldus Cumberbatch tegenover MTV. De acteur werd ook gevraagd of hij terugkeert na Infinity War. Cumberbatch: "Dat hoeft niet zo te zijn. Aan het einde van de eerste film [Doctor Strange] staat dat je hem terugziet, en dat heb je. Je hebt hem gezien in Thor: Ragnarok en je weet dat hij in deze zit. Dit betekent niet dat je meer van hem gaat zien. Je zult het moeten afwachten."

Toch ook deze held in Avengers 3?
En dan nog iets te melden over Paul Rudds Ant-Man, waarvan werd verwacht dat hij niet in Infinity War te zien zou zijn. In onderstaande promo van Marvel Japan is echter zijn pak te zien. Maar wie weet zegt dit helemaal niets...


Overigens lijkt het er steeds meer op dat Infinity War financieel enorm sterk gaat boeren. In de States wordt ondertussen verwacht dat het openingsrecord van $248,0 miljoen van Star Wars: The Force Awakens uit 2015 gaat sneuvelen. Over circa zo'n twee weken weten we het. Hieronder een reeks met nieuwe tv-trailers, gevolgd door twee nieuwe posters!

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Oi oi Dr Strange is mijn favoriete personage in de reeks. Ik wil meer zien rond de magische wereld van hem.

Ik wil hem ook nog graag zien in welke andere demensies hij nog terecht gaat.

Zal zonde zijn als ze hem weggooien in Infinity War.

Dan nog met die after credit scene in Dr Strange? Zal dan dit de eerste keer zijn dat ze dit negeren? Dan bedoel ik die van Baron Mordo.

ntt

Avatar

Geen zorgen!! Ook Cumberbatch heeft een contract van 6 delen.
Hij wil het alleen spannender maken als dat het al is. Maak me meer zorgen of Gamora het wel haalt! Ik denk dat zij de soulstone is, of de sleutel naar de soulstone!!
Ze is niet zomaar de lievingsdochter van Thanos ;)

nieuwslaatste nieuws