Algemeen

Opnames 'Bond 25' eind dit jaar van start

Maar keert Miss Moneypenny terug?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 08:35 in Algemeen
Het lijkt erop dat bekend is wanneer de camera's gaan rollen van Bond 25. Dat moet dit jaar nog gebeuren, horen we van actrice Naomie Harris. Zij verscheen tijdens The Graham Norton Show en werd daarbij gevraagd naar een eventuele terugkeer van Miss Moneypenny.

Dat zit er wat de actrice, die in Skyfall en Spectre speelde, betreft er wel in. Maar zeker is ze nog niet. "Ik weet van niets. Ik weet dus niet of ik er in zit. Maar ik weet wel, dat de opnames eind dit jaar van start gaan. Ik heb mijn agenda in afwachting daarvan dus leeg gemaakt, maar weet het nog niet."

Er is eigenlijk nog maar heel weinig zeker rond Bond 25. Van acteur Daniel Craig weten we dat hij nogmaals in de huid van ieders favoriete spion zal kruipen. Een regisseur is er nog niet, al schijnt Danny Boyle te mogen regisseren. Of dat echt gebeurt hangt van het script af (nog een onzekerheid). Boyle heeft samen met John Hodge een verhaal bedacht en werkt nu aan een script gebaseerd op dat idee. Maar tegelijk ligt er een script van oudgedienden Neal Purvis en Robert Wade. Welke van de twee het haalt weten we nog niet.

Zeker is overigens wel de releasedatum: Bond 25 moet in november 2019 de bioscopen in komen schieten.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair