Trailer 'Hereditary' is super eng (toch?)

Trailer 'Hereditary' is super eng (toch?)

A24 komt met nieuwe griezelfilm.

Eerder dit jaar verscheen al de angstaanjagende eerste trailer voor de film Hereditary en hieronder kun je kijken naar de twee trailer, wederom toch best eng. De horrorfilm komt uit het brein van regisseur en scenarist Ari Aster. Check hieronder de spooky beelden!

Er zijn rollen voor onder meer Toni Collette, Jarrod Phillips, Zachary Arthur, Ann Dowd en Gabriel Byrne. De film van filmstudio A24 heeft ondertussen ook een Nederlandse verschijningsdatum: 14 juli 2018. Kijken?


In Hereditary is de teruggetrokken grootmoeder van de familie Graham overleden. Ze werpt echter nog steeds een schaduw op het gezin. Voornamelijk haar kleindochter, de tiener Charlie, met wie ze altijd al een ongewone fascinatie had, lijdt eronder. Aan het vredige bestaan van de Grahams wordt abrupt een einde gemaakt wanneer een verschrikking hun thuis overneemt. Hierdoor wordt Annie, de moeder binnen het gezin, gedwongen om duistere paden te betreden opdat ze kunnen ontsnappen aan het ongelukkige lot dat hen allen te wachten staat.

Hieronder ook nog een recente poster:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair