Celebrity

Gwyneth Paltrow viert spiritueel vrijgezellenreisje met beroemde vriendinnen op luxe oord

Een hoop gezelligheid... én spiritualiteit!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 14:28 in Celebrity
Actrice Gwyneth Paltrow (Avengers: Infinity War, Mortdecai) stapt binnenkort voor de tweede keer van haar leven in het huwelijksbootje. Maar voor het zover is, moet er natuurlijk eerst volop gefeest worden met vriendinnen en als Hollywoodster doe je dat natuurlijk op een exclusieve, peperdure locatie! Welke bekende vrouwen mochten er allemaal komen?

Gwyneth Paltrow (45) gaat een nieuw avontuur aan in haar leven en geeft binnenkort het ja-woord aan haar verloofde Brad Falchuk (47). Falchuk is een scenarioschrijver en de mede-bedenker van populaire series als Glee en American Horror Story. Afgelopen week reisde Paltrow met een groepje vriendinnen af naar Cabo San Lucas, Mexico, om daar haar vrijgezellenfeest te vieren in het exclusieve Four Seasons Hotel. Dit ultraluxe vakantieresort is nog niet officieel geopend, maar Paltrow en haar vriendinnenclubje waren alvast welkom om het privéstrand en de golfbanen van dit aardse paradijsje uit te proberen.

Het vrijgezellenfeest zou zijn georganiseerd door niemand minder dan Paltrows goede vriendin Cameron Diaz. Het gezelschap zou in een privéjet zijn vertrokken naar de locatie. Aanwezige gasten waren onder andere actrices Reese Witherspoon en Kate Hudson, modeontwerpster Stella McCartney (ja, de dochter van) en de Nederlandse Danielle Oerlemans, de vrouw van mediatycoon Reinout Oerlemans. Het feest zou naast een hoop gezelligheid en lekker eten ook bestaan uit een aantal spirituele activiteiten en zegeningen bij kampvuurtjes. Paltrow houdt schijnbaar enorm van dat soort dingen.

Overigens beweren sommige Amerikaanse media dat Paltrow en Flachuk afgelopen zaterdag - direct volgend op hun afzonderlijke vrijgezellenuitjes - al met elkaar in het geheim zouden zijn getrouwd, maar die geruchten zijn nog niet bevestigd. Eerder was Paltrow getrouwd met Coldplay-zanger Chris Martin, met wie ze ook twee kinderen heeft.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Oh gezellig. Alleen zo zonde dat Ronald Lee Ermey deze feestelijke feit niet meer heb kunnen oppakken in het nieuws of social media. Dus wij boffen maar weer dat hier ook op filmtotaal is te lezen.

Frietgezicht

Avatar

^ In tegenstelling tot al het nieuws rond Gosschalk stoppen ze het niet in de doofpot maar waren ze gewoon laat ermee :P

Ik denk trouwens dat ze doodgaat in Infinity War!

noah81

Avatar

Tsja lekker boeiend nieuws..

nieuwslaatste nieuws

meest populair