Josh Brolin was amper op set 'Avengers: Infinity War'

Josh Brolin was amper op set 'Avengers: Infinity War'

En veel verwijderde scenes!

Het blijkt dat Josh Brolin maar weinig op de set van Avengers: Infinity War aanwezig is geweest. Dit heeft Benedict Cumberbatch verklaard tijdens een interview met Radio Times. Er was een vervanger aanwezig terwijl Brolin zich tussendoor richtte op Deadpool 2.


"Ze gebruikten een stand-in voor Josh. Josh was er niet vaak. Hij heeft een beetje gedaan, en toen er veel met ons werd opgenomen ontbrak hij, aangezien hij, denk ik, Deadpool 2 deed. En ik deed Melrose en The Current War. Maar het is ons gelukt. Het gebeurt vaak. Je kunt in bepaalde scenario's sowieso niet met andere acteurs acteren, door de hoeveelheid zaken die er toegevoegd moeten worden aan de omgeving, of de magie. Of wat er ook uit je handen of je reet komt."

Cumberbatch verwijst duidelijk naar de hoeveelheid computeranimatie die er toegevoegd wordt aan de films. Zijn eigen personage Doctor Strange en zeker de slechterik van Brolin bestaan uit de nodige CGI-elementen. Thanos is sowieso via een mo-cap rol tot leven gewekt.

Overigens kunnen we heel wat verwijderde en/of alternatieve scènes verwachten op de DVD van Infinity War. "We hadden bij Winter Soldier en Civil War een strakke aansluiting met de scripts, dus er waren weinig extra's" aldus regisseur Joe Russo tegenover Digital Spy. "Deze film is echter enorm met veel personages en we hebben flink moeten improviseren. De chemie tussen personages moesten we opnieuw definiëren."


Infinity War draait vanaf volgende week woensdag in de Nederlandse bioscoopzalen. Ook in IMAX:



NieuwsFilm

meest populair