Domhnall Gleeson wordt huurmoordenaar voor stripboekverfilming 'The Kitchen'

Domhnall Gleeson wordt huurmoordenaar voor stripboekverfilming 'The Kitchen'

Melissa McCarthy, Elisabeth Moss en Tiffany Haddish worden gangsters.

De adaptatie van stripboek The Kitchen krijgt er binnenkort een nieuw castlid bij. The Hollywood Reporter meldt dat Domhnall Gleeson de laatste gesprekken aan het voeren is voordat hij zijn handtekening zet. Hij voegt zich dan bij een cast die momenteel uit namen bestaat zoals Melissa McCarthy, Elisabeth Moss, Tiffany Haddish en Margo Martindale.

Het is de jaren 70. De Ierse bendes in Hell's Kitchen zorgen ervoor dat er geen tekort is aan seks en drugs. Dat doen ze in samenwerking met de Italiaanse maffia. Wanneer drie leiders van de Ieren door de FBI worden opgepakt en in de gevangenis verdwijnen, besluiten hun vrouwen verder te gaan met de illegale praktijken. Deze Kath, Raven en Angie blijken nog kwaadaardiger te zijn dan hun wederhelften.

Bekijk de afbeeldingAls alles zonder problemen verloopt is het de bedoeling dat Gleeson optreedt als ene Gabriel O'Malley, een Vietnamveteraan die voorheen in Hell's Kitchen werkte als huurmoordenaar, maar de buurt uiteindelijk verliet. Op het moment dat de bovenstaande vrouwen de boel overnemen, keert O'Malley terug om een rekening te vereffenen.

The Kitchen wordt het regiedebuut van scenariste Andrea Berloff, o.a. bekend van films als Straight Outta Compton en Blood Father. In totaal bestaat de stripboekenreeks uit 8 delen, uitgebracht in 2014 en 2015. Deze zijn respectievelijk geschreven en geïllustreerd door Ollie Masters en Ming Doyle. New Line Cinema houdt zich met de productie bezig. Ergens volgende maand moeten de opnames starten, zodat de misdaadfilm vanaf 20 september 2019 in de Amerikaanse bioscopen te zien zal zijn.



NieuwsFilm

meest populair