Chris Pratt noemt scheiding met Anna Faris 'niet ideaal'

De acteur blikt even terug op een lastige tijd.

Acteur Chris Pratt (Avengers: Infinity War, Jurassic World: Fallen Kingdom) is de laatste jaren erg succesvol op het witte doek, maar privé ging het allemaal minder lekker de afgelopen tijd. Vorig jaar augustus maakte hij bekend te gaan scheiden met zijn vrouw actrice Anna Faris (Scary Movie, The Emoji Movie), na een huwelijk van acht jaar. In een recent interview blikt Pratt nu terug op de hele scheiding.

"Een echtscheiding is niet leuk, maar aan het eind van de dag hebben we een fantastisch kind dat twee ouders heeft die ontzettend veel van hem houden", zegt Pratt over zijn vijfjarig zoontje Jack, die een verbindende factor blijkt te zijn. "We zijn een weg aan het vinden om dit allemaal in goede banen te kunnen leiden, zodat we ook nog bevriend en vriendelijk tegen elkaar kunnen blijven", legt de 37-jarige acteur verder uit.

In december vorig jaar werd de echtscheiding tussen Pratt en Faris officieel afgerond. Pratt: "Het is niet ideaal, maar ja, ik denk dat we er ons allebei beter door voelen". Pratt post regelmatig leuke kiekjes op zijn social media waarop hij te zien is met zijn zoon. Na zijn scheiding heeft de populaire acteur de drukke stad verruild voor een rustiger bestaan op een boerderij. Voor zover bekend, heeft Pratt nog geen nieuwe vlam in zijn leven gevonden.



NieuwsFilm

meest populair