Tienermeisje neemt kartonnen Michael B. Jordan mee naar schoolbal

Tienermeisje neemt kartonnen Michael B. Jordan mee naar schoolbal

De echte was schijnbaar niet beschikbaar, maar reageert nu wel spontaan.

Het is wat met acteur Michael B. Jordan (Black Panther, Fahrenheit 451) en zijn fans. Eerder brak een hitsig tienermeisje nog haar beugel af toen Jordan in Black Panther zijn T-shirt uittrok, nu neemt een andere Amerikaanse tienermeid een uit karton gesneden foto van de acteur mee naar haar schoolfeest. Dit alles tot grote vreugde van Jordan zelf, die wel lijkt te genieten van alle aandacht.

Het lukte de Amerikaanse tiener Audeva Agyeman (17) dit jaar niet om een geschikte date te vinden voor het jaarlijkse galabal van haar school, daarom besloot ze tijdens haar last minute voorbereidingen eens flink buiten het boekje te denken en acteur Michael B. Jordan mee te nemen naar haar schoolfeest. Maar dan wel een kartonnen versie...

Agyeman was naar eigen zeggen maar liefst drie uur lang bezig met het ontwerpen, printen, plakken en uitsnijden van haar kartonnen exemplaar. Haar bijzondere verhaal werd al snel opgepikt door de media toen zij een berichtje had geplaatst met de bijbehorende foto's op social media. Zo kwamen de foto's ook bij Jordan terecht, die wel kon lachen met Agyeman's actie. "Dat noem ik nou nog eens toewijding", grapte hij.

Tweet verwijderd.



NieuwsFilm

meest populair