Hitsige tiener bijt beugel kapot door shirtless Michael B. Jordan in 'Black Panther'

Hitsige tiener bijt beugel kapot door shirtless Michael B. Jordan in 'Black Panther'

En dat zorgt voor hoop hilariteit op social media!

Het goddelijke lichaam van acteur Michael B. Jordan (Creed, Fruitvale Station) heeft nogal voor wat problemen gezorgd bij een Amerikaans tienermeisje. Sophia Robb ging onlangs naar de bioscoop om het ontblote bovenlichaam van Jordan te aanschouwen in zijn nieuwste film Black Panther, maar werd daar net iets té opgewonden van. Robb beet zo hard op haar beugel, dat deze afbrak. Gelukkig voor haar, ging haar verhaal viral. Drie keer raden wie daar ook op heeft gereageerd.

We zijn allemaal mensen en soms gebeuren er dingen waar we in principe niks aan kunnen doen, maar waarvoor we onszelf wel kapot schamen. De 18-jarige Sophia Robb heeft zo'n verhaal. Vorige week ging zij naar de bioscoop om Marvels nieuwste film Black Panther te bewonderen. Robb was behoorlijk onder de indruk, maar niet per se van de film zelf, maar juist van het zeer gespierde lichaam van acteur Michael B. Jordan, die de bad guy Erik Killmonger speelt in de film.

Robb raakte zo opgewonden van het ontblote bovenlichaam van de acteur, dat ze haar beugel kapot beet. Na de film moest ze dan ook met spoed naar de orthodontist om het ijzerwerk in haar mond te laten vervangen. Bij de orthodontist vertelde Robb gewoon eerlijk wat er was gebeurd. Haar orthodontist schreef vervolgens, zonder haar naam te noemen, het merkwaardige, maar evenzo hilarische verhaal op Tumblr. Al snel werd haar post over Robb opgepikt door andere gebruikers.


Niet veel later zag Robb het verhaal zelf ook voorbijkomen op social media, daarom besloot ze op Twitter op te biechten dat zij het meisje is dat schuilgaat achter die grappige gebeurtenis. "Wacht eens even. Ik ben dat meisje. Dat is het Tumblr-account van mijn orthodontist. Deze post gaat over mij? Ik doe mezelf wat aan", schrijft Robb met enige schaamte. Veel spijt van haar bekentenis zal ze vast niet hebben, want haar bericht kwam ook terecht bij Jordan zelf.


"Omdat ik me deels verantwoordelijk voel voor het breken van je beugel, laat me even weten of ik deze voor je moet vervangen", reageert Jordan op Robbs tweet. Het Amerikaanse tienermeisje zei daar natuurlijk geen nee tegen en inmiddels hebben zij en de beroemde hunk al contact gehad. Een erg spontane actie dus van Jordan! Overigens, zelfs Sophia's vader ging zich er mee bemoeien op internet, nadat zijn dochter viral ging. Hij schreef: "Als familie hebben we inmiddels alvast een potje met geld opzijgezet voor wanneer de volgende film met Michael B. Jordan uitkomt".

NieuwsFilm

meest populair