Celebrity

Dwayne Johnson wijst schoolbal af, geeft 'Rampage' cadeau

Leuke actie van 'The Rock'!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 09:46 in Celebrity
Acteur Dwayne Johnson (Jungle Cruise, Moana) heeft een hart van goud, zo bewijst hij wel weer door een Amerikaans tienermeisje op een bijzondere manier te verrassen. Katie Kelzenberg maakte een Twitter-video waarin ze 'The Rock' mee vroeg als haar date naar haar schoolbal. Die uitnodiging wees hij af, maar wel op een hele bijzondere en spontane manier...

"Ongeveer een week geleden zag ik je video voorbijkomen op Twitter. Helaas kan ik niet met je mee naar je schoolfeest, omdat ik een film aan het draaien ben", begint Johnson zijn videoboodschap aan Kelzenberg. "Desondanks was ik zo onder de indruk van je charme en zelfvertrouwen om me mee uit te vragen (vrouwen worden altijd zenuwachtig in mijn buurt), dat ik wel iets speciaals moest doen".

SURPRISE KATIE KELZENBERG! About a week ago, I come across a video on my Twitter feed, from a student at Stillwater Area High School (oldest high school in Minnesota) asking me if I would be her date to her prom. Unfortunately, I'll be shooting during that time in Hawaii, BUT I was so impressed by this young lady's charm and confidence to even ask me (ladies always get shy in front of me) that I had to do something special. I decided to rent out an entire theater (capacity 232 seats) in her town so Katie and her closest 232 friends and family can enjoy a special screening of RAMPAGE. And all the free popcorn, candy and soda high school kids can consume! You're money's no good Katie... everything is on Uncle DJ. 🤙🏾🍿 🍭🥤!! And I also taped a special morning message surprising Katie and her high school that will play across the school's intercom system... literally...RIGHT NOW, Katie should be turning red hearing me surprise her in front of her entire school. I wish I was there in person Katie, to see your reaction to all this, but I'll hear about for sure and most importantly - you and all your friends have fun at the theater and ENJOY RAMPAGE! Thanks for being an AWESOME FAN and I'm a lucky dude to have fans like you. Uncle DJ 🤟🏾❤️ Ps - the gorilla in Rampage is way smarter (and better looking) than I am, but don't tell him that because he has a HUGE ego 🦍

Een bericht gedeeld door therock (@therock) op


En iets speciaals regelde Johnson zeker voor de Amerikaanse scholiere. Johnson maakt namelijk bekend een hele bioscoopzaal te hebben afgehuurd voor Kelzenberg en 232 anderen om zijn laatste bioscoopfilm Rampage te bekijken, inclusief oneindig veel popcorn, snoep en frisdrank. Is dat geen leuke verrassing? Het is helemaal mooi om te zien hoe dit nieuws bij Kelzenberg terechtkwam. De spierbundel bracht de bijzondere boodschap namelijk via het intercomsysteem van de school...19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Superleuk! Misschien worden mensen nu wel The Rock moe, maar zo langzamerhand begin ik toch wel een fan van deze gozer te worden :)

Ninsh

Avatar

Ben misschien een azijn zeikerd xD Maar met zijn inkomsten van de laatste jaren is dit natuurlijk niks en erg makkelijk veel like's en good will scoren. Heel veel actrices/acteurs doen dit alleen dan vaak anoniem (doneren aan goeie doelen). Achjah heeft vast met het tijdperk van nu te maken, alles moet op sociale media.

Akke Moeka Hara

Avatar

Ja echt Ninsh, doet hij dit om “likes” te scoren? Hij had ook gewoon kunnen kiezen om niet op dat Instagram bericht te reageren.
Maar dat deed hij niet, hij besloot 232 kaartjes te kopen en de drank en popcorn te betalen voor een onbekend persoon.
En wanneer heb jij voor het laatst iets voor een onbekende gedaan wat geld heeft gekost ;)

Agent-P

Avatar

Begin deze man ook steeds meer te mogen. Gaat alleen maar positiviteit vanuit. En daarnaast zijn z'n films ook wel redelijk leuk af te kijken. Laatst Rampage gezien en deze viel in alle opzichte helemaal mee. Had wat slechte berichten gezien maar als je opzoek bent naar een film vol actie is deze toch aan te raden.

Sunspot

Avatar

Haha, cool.

shellghost

Avatar

Geweldige actie van denk ik een geweldig persoon.

Marklar

Avatar

bij veel acteurs vraag je je af of ze zoiets puur zouden doen voor de publieke opinie. Natuurlijk speelt dat tegenwoordig mee bij alles wat bekende personen op social media doen, maar the rock lijkt me wel iemand die dit echt leuk vindt en het ook oprecht meent wat ie zich.

Gewoon een chille gast, het kan gewoon ;)

Ninsh

Avatar

@akke moeka hara

Dat bedoel ik dus.... Hij kon er niet voor kiezen ;) Maar dat is het hem nu juist met Hollywood. DJ is schat en schat rijk, die 232 kaarten plus drank/snoep is 0,001% van zijn vermogen. Hij lacht er om, dit is gewoon makkelijk like's scoren en zijn imago hoog te houden.

Jah ik doneer genoeg aan onbekende :) Via goeie doelen. Niemand behalve mijn vriendin weet dat. Oh en jullie nu.... Omdat ik er niet mee te koop loopt.

benjamin

Avatar

Meisje in kwestie lijkt mij voldoende tevreden. Kan dat niet voldoende zijn zonder dat we te cynisch gaan doen?

Scheerzeep

Avatar

Het is ook nooit goed, hè :P

Agent-P

Avatar

Klopt dat negatieve gedoe. Oké het is dan misschien maar een schrijntje van wat hij verdient. Toch neemt hij de moeite en de tijd om haar fatsoenlijk te bedanken voor haar interesse.

Als hij het compleet genegeerd had was het waarschijnlijk ook niet goed geweest.

Ninsh

Avatar

Het is hartstikke leuk voor die meid en de 232 mensen die ze mag mee nemen.Gaat er mij meer om waarom moet die klote camera er steeds bij? Meneer DJ had het ook kunnen doen zonder het te posten op social media... Want daar gaat het mis. Als je dit soort acties post, die heel makkelijk te scoren zijn dan heb ik er een dubbel gevoel bij. Doet hij het puur om dat meisje te please? Of voor zijn eigen imago?Dat is ook met zieke kinderen bezoeken... Constant die klote camera's erbij. Ga je nu naar een ziek kind omdat jij zijn grote held bent? Of doe je het voor je eigen imago?Het kan ook zonder camera's namelijk :) Doe je de persoon er net zoveel plezier mee.

Agent-P

Avatar

^ Krijgt een video. Stuurt persoonlijk een video terug en omdat hij beroemd is komt dit in de media. Eens dat het vaak zat zo is dat men het voor goede PR doet, maar soms heel soms kan het ook gewoon goede bedoeling zijn. En wees nou eerlijk, als jij weer eens iets goeds gedaan heb komt het misschien ook wel op Facebook of Instagram. Zo is het nu eenmaal tegenwoordig met de social media.

Moviemagic

Avatar

Dwayne Johnson heeft geld en werk genoeg. Hij hoeft dus niet per se dit te doen maar doet het wel. Hij had het misschien niet op camera hoeven doen maar misschien is dit een voorbeeld voor al die actrices en acteurs die hun fans als stront behandelen. DJ staat er om bekend om goed met zijn fans om te gaan on- en off camera.Het is tenslotte niet geld dat hij gewonnen heeft omdat hij een internationale succesvolle jood zou zijn. Hij heeft er moeite voor gedaan.

John Wayne

Avatar

@ Moviemagic, het eerste deel van je commentaar is prima. De laatste 2 zinnen echter dom en totaal ongepast.

ThomasOMalley

Avatar

Iemand erbij stilgestaan dat goede daden anderen zouden kunnen inspireren hetzelfde te doen? Volgens mij krijgen de galspuwers van deze wereld ook voldoende online exposure.

Akke Moeka Hara

Avatar

Netjes Ninsh, ik doneer werkelijk nergens aan.
:)

Moviemagic

Avatar

@john Wayne.

Niet zo dom als je het snapt waar het vandaan komt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair