Algemeen

Bevestigd: 'Jumanji 3' met kerst 2019 in de bioscoop

Dwayne Johnson keert terug als hoofdrolspeler.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Vandaag heeft Sony-baas Tom Rothman bevestigd dat het vervolg op Jumanji: Welcome to the Jungle in december 2019 in première gaat. De film neemt het daarmee op tegen Star Wars: Episode IX en tegen de langverwachte musicalverfilming Wicked.

Bevestigd is ook dat Dwayne Johnson terugkeert als hoofdrolspeler. Verder zouden ook - alleen is dat nog niet zeker - co-sterren Kevin Hart, Jack Black en Karen Gillan terugkeren voor de vervolgfilm. Een regisseur is er nog niet, scenaristen zijn er wel: Scott Rosenberg en Jeff Pinkner.

Jumanji: Welcome to the Jungle was uiterst succesvol en verdiende wereldwijd 956 miljoen dollar. Daarmee was het een van de best verdienende films van vorig jaar. Gek is dat niet: de film zette het uitgangspunt van de eerste film op de kop en keek naar de spelwereld in plaats van de buitenwereld. Waar een eventueel vervolg om zal draaien is nog even de vraag, maar er wordt vast een gek uitgangspunt verzonnen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jimb

Avatar

NOEM HET GEEN DEEL DRIE!

kaedir

Avatar

@alib

deel 2.5?

nieuwslaatste nieuws