'Thor: Ragnarok'-sterren onthullen waar 'Men in Black'-spinoff over zal gaan.

'Thor: Ragnarok'-sterren onthullen waar 'Men in Black'-spinoff over zal gaan.

Chris Hemsworth en Tessa Thompson vertellen over de nieuwe 'Men in Black'-film, waarin zij de hoofdrollen spelen.

Na drie films met Will Smith en Tommy Lee Jones nemen in de nieuwe Men In Black-spinoff Thessa Thompson en Chris Hemsworth het stokje over.

Ze zijn ook al samen te zien in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War, en voor de promotie van die film spraken ze met Variety over de nieuwe Men In Black-film.

Chris Hemsworth onthulde daarbij dat "We zijn nu aan het script bezig. We proberen er net zoveel humor in te stoppen als in eerdere delen. Het zijn natuurlijk grote schoenen om te vullen, dus we werken heel hard om het episch én leuk te maken. Ze proberen daarbij andere locaties uit om het uniek aan te laten voelen. Dus ik denk dat je verschillende landen gaat zien, en andere steden dan eerder.''

Daar voegde de Thor-ster aan toe dat hij heel blij is om weer het scherm te delen met Thessa Thompson, waar hij veel lol mee had tijdens het maken van Thor: Ragnarok.

Thompson voegde daaraan toe dat de film "super gaat gebeuren" en dat het script fantastisch is. "Ik hou van deze films. Ik denk dat ze nog steeds goed zijn, ik heb ze onlangs nog eens gekeken. Ik hou er echt van. En het script neem het Men in Black-concept en plaatst het in wereldwijde context: het is nu een internationaal team geworden, dus je krijgt allerlei soorten agenten van over heel de wereld te zien.''



NieuwsFilm

meest populair