Deadpool <3 eenhoorn op IMAX-poster 'Deadpool 2'

Deadpool <3 eenhoorn op IMAX-poster 'Deadpool 2'

Er lijkt sprake te zijn van een ware obsessie.

Er was al een beetje sprake van een obsessie van Deadpool (Ryan Reynolds) met eenhoorns. Dat die een beetje uit de hand loopt, blijkt wel uit de nieuwe IMAX-poster die voor Deadpool 2 werd vrijgegeven. Daarop zien we op cartoonachtige manier de hoofdpersonen.

Van links naar rechts zien we: Deadpool, Domino (Zazie Beetz), Cable (Josh Brolin), Colossus (Stefan Kapicic) en Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand), samen op de rug van een eenhoorn. Een deel van hen wordt verenigd in de strijd tegen Cable, die het voorzien heeft op een jochie (Julian Dennison).

Bekijk de afbeelding
Het script van Deadpool 2 is geschreven door Rhett Reese en Paul Wernick, die hieraan samenwerkten met hoofdrolspeler Reynolds. Verder is David Leitch aangesteld als regisseur van de film. Deadpool 2 draait vanaf 17 mei in de bioscoop. Voordat het zover is, komt er nog een speciale Two Year Anniversary Edition van Deadpool uit op Blu-ray, een geinige manier waarop de film commentaar levert op de gewoonte binnen Hollywood om oude koeien nog even flink uit te melken.



NieuwsFilm

meest populair