Trailer 'Kin': Twee broers met een futuristisch wapen op de vlucht

Trailer 'Kin': Twee broers met een futuristisch wapen op de vlucht

O.a. met James Franco, Jack Reynor, Carrie Coon, Zoë Kravitz en Dennis Quaid.

In de onderstaande trailer van sciencefiction/misdaadthriller Kin wordt de band tussen twee broers verstevigd door het verschijnsel van een onwerkelijk wapen. Lionsgate heeft de video vrijgegeven waarin de hoofdrollen vertolkt worden door Jack Reynor en Myles Truitt. Kin is gebaseerd op de korte film Bag Man van Jonathan en Josh Baker. De broers zijn verantwoordelijk voor de volledige speelfilm, alhoewel het scenario verzorgd is door Daniel Casey. Belangrijke bijrollen worden ingevuld door James Franco en Zoë Kravitz - zie beneden.

De jonge Eli, die een zwaar leven leidt, vindt op een dag een merkwaardig apparaat dat op een wapen lijkt. Wanneer Eli's oudere broer uit de gevangenis komt, wordt hij meteen door criminelen benaderd die uit zijn op geld. Eli besluit hem te redden met het gevonden, futuristische strijdmiddel en samen slaan ze op de vlucht. De broers worden echter niet enkel opgejaagd door de geldwolven, maar ook door soldaten uit een andere wereld.


Kin is het regiedebuut van de Bakers. De cast bestaat verder ook uit namen als Carrie Coon en Dennis Quaid. No Trace Camping (Room) is de grootste geldschieter achter het project, dat ook tot stand gekomen is door 21 Laps Entertainment (tv-serie Stranger Things) en Lionsgate (John Wick). Aan het einde van de zomer draait het avontuur in de Amerikaanse bioscoopzalen. Een Nederlandse releasedatum is er nog niet.

Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair