Celebrity

Orlando Bloom ontmoet de paus samen met oude vriendin

Orlando Bloom is samen met Katy Perry in Italië!

door FilmTotaal om 11:51 in Celebrity
Acteur Orlando Bloom (Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge, Unlocked) is op dit moment lekker op reis in Italië samen met een bekende oude vlam, namelijk niemand minder dan popzangeres Katy Perry. De twee sterren zijn na een breuk van ongeveer een jaar weer bij elkaar, zo lijkt het. Afgelopen zaterdag hebben Bloom en Perry ook de paus ontmoet!

Vorig jaar februari verbraken Hollywoodster Orlando Bloom en zangeres Katy Perry hun knipperlichtrelatie, die sinds 2016 gaande was. De reden dat de twee toen uit elkaar gingen is dat beide beroemdheden het te druk zouden hebben gehad met hun eigen carrières. Desondanks bleven de twee wel in contact met elkaar en nu laaien de geruchten sinds enkele maanden weer op dat Bloom en Perry toch weer aan het daten zijn, nadat ze meerdere keren samen in het openbaar zijn gespot. Hun gezamenlijke foto's uit Italië bevestigen dat.

Perry is in Italië om in Vaticaanstad een presentantie te geven over meditatie. Bloom zou met haar zijn meegereisd, evenals haar moeder. Bloom en Perry hebben de afgelopen dagen ook meerdere foto's op hun social media gedeeld van hun gezamenlijke tripje. Naast een ontmoeting met de paus, hebben de twee sterren ook een bezoek gebracht aan toeristische attracties als het Colosseum en de Sixtijnse Kapel.

NieuwsFilm

meest populair