Video

'Venom'-trailer trok in 24 uur meer kijkers dan 'Wonder Woman'-trailer

Dat biedt Sony hoop!

door Jim Pedd om 10:12 in Video
De eerste trailer van Sony-film Venom werd bepaald niet goed ontvangen. In plaats van wat moois te laten zien van het monster zelf, focuste die trailer zich enkel op Tom Hardy als Eddie Brock en was er eigenlijk nauwelijks iets interessants in te zien. Maar de tweede trailer blijkt het veel beter gedaan te hebben.

The Wrap meldt dat de eerste trailer binnen vierentwintig uur maar liefst 64,3 miljoen keer bekeken werd. Dat is meer dan de eerste trailers van Wonder Woman en Doctor Strange en dat zal Sony behoorlijk wat hoop geven. Wellicht dat de film van Ruben Fleischer nog een hit wordt.

De tweede trailer van Venom - een film die draait om journalist Eddie Brock, die erg krachtig wordt als hij een band vormt met een buitenaards wezen - werd erg goed ontvangen. De positieve gesprekken gingen 46 procent omhoog en de negatieve gesprekken namen met 63 procent af. Vooral de onthulling van het monster is goed ontvangen en het ontwerp zou het erg goed doen bij het publiek.

Bekijk hieronder nogmaals de trailer! Vanaf 4 oktober in de bioscoop.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Ik word liever door Wonder Woman getrokken...

Master Of Films

Avatar

^kan je nagaan hoe DC dan zo vrouwonvriendelijk is.

Dirk Diggler

Avatar

venom zier er goed uit, alleen de trailer niet.

Steve-O

Avatar

Heb zo mijn bedenkingen of dit überhaupt een goede film gaat worden... Maar Venom ziet er zeker goed uit, zoals 'ie hoort. Zou toch wel lachen zijn om Hardy/Venom in een Avenger film op te zien draven, of dan in ieder geval in een Deadpool film.

Novarellum

Avatar

@steve-o
Tom Holland is bevestigd voor een cameo in Venom. Dus eerst Venom rol in het mcu lijkt me aannemelijker dan in Deadpool.

Goku32

Avatar

Duh iedereen wou zien hoe deze venom er uit ziet. Na de flop van die gare spiderman 3 film. Dan snap ik wel dat die meer gezien is dan wonder woman.

Artificialis

Avatar

Ziet er inspiratieloos uit. Het uiterlijk van Venom vind ik ook niet direct veel indruk maken. Ik had liever gezien dat dit personage op den duur in het Marvel Cinematic Universe geïntroduceerd zou worden. Maar met Sony aan het roer verwacht ik er weinig van.

Dat een trailer goed wordt bekeken zegt niets over de uiteindelijk kwaliteit van de film. Dit wordt echt geen betere film dan Wonder Woman was.

Rutherford

Avatar

Venom die praat vind ik er wat raar uit zien. Opletten dat dit niet campy wordt. Spreekt me nog niet echt aan. Maar Venom vond ik wel cool in de Spiderman Animated series en Tom Hardy kan zelfs een drol op een Ming vaas laten lijken.

horizon

Avatar

Eerste trailer was tof. Snap de kritiek niet.
Tweede geeft weer net teveel weg denk ik.

Ed Crane

Avatar

Ja die kritiek op de eerste trailert was een beetje vreemd. Het was een teaser en eindelijk dan ook echt weer eens een teaser die de term eer aan doet. En blijkbaar was 'ie daarin ook effectief aangezien deze nieuwe trailer zoveel views heeft weten te trekken.

NieuwsFilm

meest populair